fbpx

Puky CYKE 20-3 Alu

Vanaf 359,99

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Puky

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Geslacht

Kinderen

Model

Puky CYKE 20-3 Alu

Handleiding

Https://www.puky.de/pub/media/download/91c5e0ac20e032e6b9b2be00b9eb8f8f304a1160_20200213104655_4762.pdf

Vertaald

1

Gewicht

11

Kleur

Zwart

Maat

eenmaat

RAW Kleuren

Black

De ideale dagelijkse metgezel voor kinderen vanaf 6 jaar: De PUKY CYKE 20-3 Uitgerust met alle veiligheidsrelevante functies voor deelname aan het verkeer, zijn kinderen met de PUKY CYKE 20-3 ook zeer stijlvol op de weg. Het zwarte gepoedercoate aluminium frame is ontworpen met een sportief decor en is vooral licht van gewicht. Velgen, zadelpen en crankstel van CYKE 20-3 zijn ook gemaakt van aluminium. Het Shimano Nexus 3-versnellingsbaksysteem met terugtraprem is eenvoudig te gebruiken voor beginners en vereist zeer weinig onderhoud. Naast de terugtraprem heeft de PUKY CYKE 20 ook een V-rem aan de voor- en achterzijde. Zo kan de werking van de verschillende soorten remmen snel worden aangeleerd. Een goede zichtbaarheid, vooral in de schemering, wordt niet alleen verzekerd door het LED-voorlicht met automatische aan/uit-functie en het LED-achterlicht met parkeerlichtfunctie, maar ook door de reflecterende strips die op de banden zijn bevestigd. De PUKY CYKE 20-3 heeft ook drie reflectoren op de antislippedalen. Beide spatborden van CYKE 20-3 zijn voorzien van kunststof randbeschermers en de veiligheidsgrepen van het stuur beschermen tegen verwondingen aan de handen. Een stevig bagagerek en een bel ronden het uitrustingspakket van de PUKY CYKE 20-3 perfect af. De PUKY®-straatfietsen hebben een doordachte framegeometrie in een moderne look, die aansluit bij de trends voor volwassenen, maar die een optimale afweging van de eisen van kinderen garandeert. Ze hebben een maximaal verstelbereik voor het zadel en het stuur, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd zonder dat de optimale bestuurbaarheid van het voertuig wordt beperkt. Alle PUKY®-fietsen zijn uitgerust volgens de StVZO en mogen dus deelnemen aan het openbare wegverkeer. Het voertuig wordt in een definitieve gemonteerde staat geleverd. Alleen het stuur moet worden rechtgezet en de pedalen moeten worden gemonteerd. **Specificaties kunnen variëren als gevolg van productiegerelateerde toleranties; gewogen zonder pedalen en statieven.