fbpx

Puky FITSCH®

Vanaf 59,99

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Puky

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Geslacht

Kinderen

Model

Puky FITSCH®

Handleiding

Https://www.puky.de/pub/media/download/9e0a735d2a7ee5c36e0089345912a46500807cf3_20191103200908_2514.pdf

Vertaald

1

Gewicht

3

Kleur

Grijs, Groen, Rood

Maat

eenmaat

RAW Kleuren

Grey, kiwi, PUKY color new

Met onze PUKY® FITSCH® leren zelfs de kleinste kinderen de trapbeweging heel vroeg. Als eerste voertuig om beweging mogelijk te maken zonder contact met de grond, versterkt de PUKY® FITSCH® het vertrouwen in de eigen mogelijkheden en de voortbeweging met voertuigen in het algemeen. De FITSCH® vereist een meer complexe bewegingsvolgorde dan de eerste glijdende voertuigen en traint zo de interactie van verschillende bewegingen. Naast de verdere ontwikkeling van het evenwichtsgevoel wordt met name de coördinatie van armen en benen (kruisbewegingen) getraind. Dankzij de stijve crankaandrijving leert het kind zijn eerste trapbewegingen en het voor- en het achteruit rijden. De speeldriewieler maakt het gemakkelijker om later op de fiets over te schakelen. Verkrijgbaar in de kleuren PUKY® kleur en lichtgrijs. Ook gloednieuw: de lichtgrijs wordt geleverd met 2 creatieve designs in hemelblaus en roze om zelf op te plakken! Mijn eerste PUKY®Als alles later net zo eenvoudig zou zijn als de start van de kinderlijke mobiliteit met een goed doordacht glijvoertuig.Alle PUKY® glijvoertuigen zijn zo ontworpen zodat peuters die al zitten of lopen intuïtief mee kunnen bewegen en zo hun motoriek kunnen ontwikkelen. Eenvoudige bewegingen, zoals het krachtige afzetten op de grond wordt hier samengevoegd tot complexe processen – dit is zichtbaar leuk voor de kinderen, vooral leuk door de beweging – en dat is heel belangrijk. Allen door te oefenen kunnen de zintuigen van uw kind zich ontwikkelen en een goede basis vormen voor succesvol leren. Aanmaningen Geschikt voor kinderen vanaf 1 1/2 jaar.Maximale belasting 20 kg. **specifications may vary due to production-related tolerances; weighed without pedals and stands.