fbpx

Puky SKYRIDE® 20-6 Alu

Vanaf 359,99

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over Puky

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Geslacht

Kinderen

Model

Puky SKYRIDE® 20-6 Alu

Handleiding

Https://www.puky.de/pub/media/download/3bfe1e430fbb3ebd5f876a11befc2f09caa6bf78_20191103200908_4449.pdf

Vertaald

1

Gewicht

11

Kleur

Wit

Maat

eenmaat

RAW Kleuren

White

De SKYRIDE® 20-6 Alu is ideaal voor sportieve meiden vanaf 6 jaar die klaar zijn voor het straat verkeer De SKYRIDE® 20-6 Alu is uitgerust met een Shimano 6-speeds versnelling. De fijnere gradatie van de tandwielen en, in vergelijking met naafversnellingen, lagere aandrijfverliezen maken het wiel bijzonder geschikt voor langere tochten met meer hoogte. De ontbrekende terugtraprem wordt gecompenseerd door twee zeer goede decelererende V-remmen. Afgeschaft is echter een omschakelingsmogelijkheid om te staan. Dus deze fiets is voornamelijk gericht op meisjes die al goed kunnen rijden. De SKYRIDE® 20-6 Alu is verkrijgbaar in de kleur wit. Fietsen PUKY®-straatfietsen hebben een goed doordachte framegeometrie met een modern uiterlijk, het uiterlijk is gebaseerd op volwassen trends, desondanks garanderen wij van PUKY® optimle afwegingen ten behoeve van het kind. De fietsen hebben een maximaal afstelbereik voor het zadel en het stuur en zorgen zo voor een lange levensduur zonder de optimale bestuurbaarheid van het voertuig te beperken. Alle PUKY®-fietsen zijn uitgerust volgens de StVZO en kunnen daarom op de openbare weg worden gebruikt. Aanmaningen Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. **specifications may vary due to production-related tolerances; weighed without pedals and stands.