fbpx

VSF T-100 Shimano Nexus 8-speed Freewheel / V-Brake Ladies

Vanaf 879,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

KMC Z-610

Geslacht

Dames

Fietsframe materiaal

Staal

Model

VSF T-100 Shimano Nexus 8-speed Freewheel / V-Brake Ladies

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020272.pdf

Vertaald

1

Gewicht

16

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

45cm, 50cm

RAW Kleuren

Ebony Metallic, milk, petrol, rubyred, sepia brown, slate, smaragd, sunflower

Deze klassieke trekkingfiets is verkrijgbaar in drie frameontwerpen en biedt comfortabel dagelijks fietsplezier. Op asfalt, bospaden of op licht terrein – deze versie van de T-100 is uitgerust met de handige 8-versnellingsnaafversnelling Nexus en de krachtige Shimano V-rem – een echte allrounder voor dagelijks gebruik. De T-100 is ook duurzaam en robuust, want wij hechten veel belang aan kwaliteit en harmonieus samenspel met onze stalen frames en bij de keuze van de componenten. De LED-koplampen en het achterlicht van Busch & Müller zijn voorzien van een parkeerlichtfunctie: zo blijft u altijd goed zichtbaar in het donker. De T-100 zorgt voor extra zichtbaarheid met de populaire, beproefde Reflex banden van Schwalbe. De T-100. Veilig en comfortabel. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.