fbpx

VSF T-300 Shimano Nexus 8-speed Premium Freewheel / HS22 / Gates Gents

Vanaf 1349,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

Gates CDN Drive Belt

Geslacht

Heren

Fietsframe materiaal

Staal

Model

VSF T-300 Shimano Nexus 8-speed Premium Freewheel / HS22 / Gates Gents

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020172.pdf

Vertaald

1

Gewicht

16

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

52cm, 57cm, 62cm

RAW Kleuren

ebony, milk, patina green, rubyred, sepia brown, signal blue, slate, sunflower

Bijzonder onderhoudsvriendelijk, enorm comfortabel: wie op zoek is naar een topklasse trekkingfiets voor ongecompliceerd dagelijks gebruik in alle weersomstandigheden, kan perfect kiezen voor deze versie van onze T-300, met zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. De beproefde, betrouwbare Shimano Nexus Premium 8-speed naafversnelling, in combinatie met een Gates riemaandrijving, is een vrijwel onderhoudsvrije aandrijflijn die maximaal fietscomfort biedt bij dagelijks gebruik. Het handgemaakte stalen frame, verkrijgbaar in drie uitvoeringen, plus een tourklare totaalconfiguratie met Herrmans ergonomisch stuur, Racktime bagagedrager, Schwalbe Marathon banden en een LED-verlichtingssysteem met parkeerlicht van Busch & Müller, maken dit T-300 model de perfecte keuze voor ambitieuze frequente rijders of voor diegenen die dat willen worden. De T-300. De trekking luxe klasse. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.