fbpx

VSF T-300 Shimano Nexus 8-speed Premium Freewheel / HS22 Ladies

Vanaf 1049,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fiets (en accessoires) op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

KMC Z-610

Geslacht

Dames

Fietsframe materiaal

Aluminium

Model

VSF T-300 Shimano Nexus 8-speed Premium Freewheel / HS22 Ladies

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020202.pdf

Vertaald

1

Gewicht

16

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

45cm, 50cm

RAW Kleuren

ebony, milk, patina green, petrol, rubyred, sepia brown, slate, sunflower

Als u op zoek bent naar een goede, luxueuze trekkingfiets voor dagelijks gebruik in alle weersomstandigheden, dan is de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de T-300 de beste keuze voor u. Een stalen frame in hoge productiekwaliteit en de tourklare totaalconfiguratie, met Racktime bagagedrager, Schwalbe Marathon banden en een Busch & Müller LED-verlichtingssysteem, in combinatie met een onderhoudsarme Shimano Nexus Premium naafversnelling met 8 versnellingen, zorgen voor maximaal comfort in het dagelijks gebruik.

 De T-300. Luxe klasse trekking. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.