fbpx

VSF T-50 Shimano Nexus 7-speed Coasterbrake / V-Brake Wave

Vanaf 649,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

KMC Z-610 EPT, Anti-rust

Geslacht

Dames

Fietsframe materiaal

Aluminium

Model

VSF T-50 Shimano Nexus 7-speed Coasterbrake / V-Brake Wave

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020322.pdf

Vertaald

1

Gewicht

16

Kleur

Zwart

Maat

45cm, 50cm, 55cm

RAW Kleuren

ebony mat

Verkrijgbaar in drie klassieke frameontwerpen, is de T-50 onze minst dure trekkingfiets, gebaseerd op een lichtgewicht aluminium frame. Ons instapmodel biedt ook veel fietsplezier op asfalt, bospaden of op licht terrein. Daarnaast is deze versie van de T-50 uitgerust met de beproefde betrouwbaarheid van Shimano’s 7-traps Nexus naafversnelling. Deze T-50 maakt ook indruk met zijn robuuste Racktime Eco bagagedragersysteem, een Selle Royal zadel, Herrmans ergonomisch stuur en SKS spatborden. In het donker zorgt de T-50 trekkingfiets voor een indrukwekkende verlichting met zijn AXA-verlichtingssysteem, inclusief parkeerverlichting. De T-50. Een hoogwaardig instapmodel * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.