fbpx

VSF T-50 Shimano Nexus 8-speed Freewheel / Hydraulic Wave

Vanaf 779,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

KMC Z-610EPT, Anti-rust

Geslacht

Dames

Fietsframe materiaal

Aluminium

Model

VSF T-50 Shimano Nexus 8-speed Freewheel / Hydraulic Wave

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020282.pdf

Vertaald

1

Gewicht

16

Kleur

Zwart

Maat

45cm, 50cm, 55cm

RAW Kleuren

ebony mat

De T-50 is onze instapmodel trekkingfiets in drie klassieke frameontwerpen. Hij is verkrijgbaar in verschillende configuraties die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Hij is gebaseerd op een bijzonder licht aluminium frame. Ons instapmodel biedt echter ook comfortabel fietsplezier: naast de Shimano’s 8-versnellingsnaafversnelling Nexus is de hier gepresenteerde T-50-versie voorzien van de comfortabele Schwalbe Big Apple ballonbanden en een aangenaam Selle Royal-zadel. Altijd zichtbaar blijven ’s avonds of ’s nachts: in het donker heeft de T-50 een indrukwekkend LED-verlichtingssysteem van AXA, met een parkeerlichtfunctie. De T-50. Een hoogwaardig instapmodel. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.