fbpx

VSF T-500 Shimano Alfine 8-speed / V-Brake Ladies

Vanaf 1199,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

KMC Z-610RB, Anti-rust

Geslacht

Dames

Fietsframe materiaal

Staal

Model

VSF T-500 Shimano Alfine 8-speed / V-Brake Ladies

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020162.pdf

Vertaald

1

Gewicht

14

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

45cm, 50cm

RAW Kleuren

midnight, milk, petrol, rubyred, sepia brown, slate, smaragd, sunflower

Onze trekkingfietsen zijn vaak een integraal onderdeel van een levensfilosofie die gebaseerd is op duurzaamheid en een belangrijk vervoermiddel in het dagelijks leven. Om aan de daaruit voortvloeiende eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort te voldoen, bieden wij met de T-500 een model met V-remmen van Shimano aan dat bijzonder geschikt is voor dagelijks gebruik. Dit model combineert het robuuste stalen frame in hoge productiekwaliteit met een handige Shimano 8-speed Alfine naafversnelling en beproefde hoogwaardige componenten: Selle Royal zadel, Racktime bagagedrager, Busch & Müller LED-lichtsysteem, Schwalbe Marathon Supreme banden of stuur van Herrmans – dit is een stevige, duurzame trekkingfiets voor comfortgerichte mensen. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.