fbpx

VSF T-500 Shimano Deore 30-speed / Disc Ladies

Vanaf 1299,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

Shimano HG 54

Geslacht

Dames

Fietsframe materiaal

Staal

Model

VSF T-500 Shimano Deore 30-speed / Disc Ladies

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020132.pdf

Vertaald

1

Gewicht

13

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

45cm, 50cm, 55cm

RAW Kleuren

midnight, milk, patina green, petrol, rubyred, sepia brown, slate, sunflower

Onze trekkingfietsen zijn vaak het belangrijkste transportmiddel en maken integraal deel uit van een levensfilosofie die gebaseerd is op duurzaamheid. Om te voldoen aan de daaruit voortvloeiende eisen voor dagelijks gebruik, bieden wij met de T-500 een bijzonder duurzaam model aan. We hebben het duurzame CrMo stalen frame in hoge productiekwaliteit gecombineerd met een sportieve Deore shifter met 30 versnellingen van Shimano en vele andere beproefde onderdelen: schijfremmen van Shimano, zadel van Selle Royal, Racktime bagagedrager, Busch & Müller verlichtingssysteem met parkeerlicht, Schwalbe Marathon Supreme banden of een ergonomisch stuur van Herrmans – dit is een wendbare en duurzame trekkingfiets voor sportieve fietsers.

 De T-500. Een sportieve trekkingklassieker. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.