fbpx

VSF T-500 Shimano Deore 30-speed / V-Brake Gents

Vanaf 1199,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

Shimano HG 54

Geslacht

Heren

Fietsframe materiaal

Staal

Model

VSF T-500 Shimano Deore 30-speed / V-Brake Gents

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020152.pdf

Vertaald

1

Gewicht

13

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

52cm, 57cm, 62cm

RAW Kleuren

midnight, milk, patina green, petrol, rubyred, sepia brown, slate, sunflower

vsf fahrradmanufaktur trekkingfietsen zijn vaak het belangrijkste transportmiddel en een integraal onderdeel van een levensfilosofie die gebaseerd is op duurzaamheid. Om te voldoen aan de daaruit voortvloeiende eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort, bieden wij met de T-500 een model dat bijzonder geschikt is voor dagelijks gebruik. In dit model werd het robuuste stalen frame van hoge productiekwaliteit gecombineerd met Shimano’s sportieve Deore shifter met 30 versnellingen en andere beproefde onderdelen: Selle Royal zadel, Racktime bagagedrager, Busch & Müller verlichtingssysteem, Schwalbe Marathon Supreme banden of Herrmans stuur – Dit is een stevige, duurzame trekkingfiets voor sportieve fietsers. De T-500. De sportieve klassieker. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.