fbpx

VSF T-700 Pinion C1.12-speed / Disc / Gates Gents

Vanaf 2899,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

Gates CDX Drive Belt

Geslacht

Heren

Fietsframe materiaal

Staal

Model

VSF T-700 Pinion C1.12-speed / Disc / Gates Gents

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020062.pdf

Vertaald

1

Gewicht

15

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

52cm, 57cm, 62cm

RAW Kleuren

ebony, milk, patina green, petrol, rubyred, sepia brown, slate, sunflower

Als geen ander staat deze trekkingfiets voor eigentijdse en duurzame mobiliteit, samen met de hoogste normen op het gebied van state-of-the-art technologie en kwaliteit. In het dagelijks gebruik vervangt de T-700 vaak de auto en is het een integraal onderdeel van een levenshouding gebaseerd op duurzaamheid en verantwoordelijkheidsgevoel Wij voldoen aan de daaruit voortvloeiende eisen voor comfort, fietsplezier en duurzaamheid met onze handgemaakte stalen frames en hoogwaardige merkonderdelen, zoals een headset van Ritchey, zadel van Selle Royal, XT schijfremmen van Shimano, Racktime bagagedrager, Ergon-stuur of spatborden van SKS Het onderhoudsarme samenspel van de Rondsel C1.12-versnellingsbak met de beproefde Gates-riemaandrijving biedt een consequent directe, verliesarme krachtoverbrenging, die in ergonomisch zinvolle, niet-overlappende schakelstappen is ingedeeld. De VSF (Verbund Service und Fahrrad e. V.) ziet dat ook zo en heeft de Rondselversnellingsbak twee keer onderscheiden. De T-700 Pinion C1.12-snelheid. Onderhoudsarme endurance-rijder. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.