fbpx

VSF T-700 Shimano Deore XT 30-speed / HS22 Anglais

Vanaf 1599,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

Shimano HG 54

Geslacht

Uni

Fietsframe materiaal

Staal

Model

VSF T-700 Shimano Deore XT 30-speed / HS22 Anglais

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020092.pdf

Vertaald

1

Gewicht

14

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

55cm

RAW Kleuren

midnight, milk, petrol, rubyred, sepia brown, slate grey, smaragd, sunflower

Van handig tot sportief – om aan verschillende eisen te voldoen, presenteren we de populaire T-700 zowel met een derailleur als met een handige naafversnelling. Voor rijders die graag sportiever zijn op hun trekkingfiets is de hier gepresenteerde versie, met een Shimano XT 30-speed shifter, de juiste keuze Omdat schijfremmen niet voor iedereen geschikt zijn, bieden we ook de T-700, verkrijgbaar in drie frameontwerpen, met Magura’s robuuste, hydraulische HS22 – een van de beste velgremmen ooit. Hij is niet alleen uiterst betrouwbaar, maar overtuigt ook met zijn grote remkracht. En zoals het een “alledaagse trekkingfiets” betaamt, biedt de totale configuratie van deze trekkingfiets, in combinatie met het handgemaakte stalen frame, maximaal comfort, fietsplezier en duurzaamheid. De T-700 Shimano XT 30-speed / HS22. Sportief fietsplezier gegarandeerd. De T-700 Shimano XT 30-speed / HS22. Sportief fietsplezier. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.