fbpx

VSF T-900 Rohloff Speedhub 14-speed / Disc / Gates Gents

Vanaf 3099,90

Deze fiets interesseert me wel
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Meer over VSF

Fietskleding

Aangepaste fietskleding nodig? Op 't Eilandje biedt iBike kwaliteitsvolle kleding voor de sportieve, recreatieve en dagelijkse fietser.

Waarom iBike?

Acht winkels in en rond Antwerpen. Gepassioneerde fietsers die je helpen jouw fietskleding (nieuwe winkel op 't Eilandje) en accessoires op maat te kiezen. Meer dan 30 topmerken (elektrische) fietsen op voorraad. Techniekers met passie en fierheid over hun vak.

Merk

Modeljaar

2020

Ketting

Gates CDX Drive Belt

Geslacht

Heren

Fietsframe materiaal

Staal

Model

VSF T-900 Rohloff Speedhub 14-speed / Disc / Gates Gents

Handleiding

Https://www.fahrradmanufaktur.de/product_pdf/de/102020052.pdf

Vertaald

1

Gewicht

14

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Rood, Wit, Zwart

Maat

52cm, 57cm, 62cm

RAW Kleuren

midnight, milk, patina green, rubyred, sepia brown, signal blue, slate grey, sunflower

Een shifter die echt duurt? Deze zeer duurzame Gates-trekkingfiets, die verkrijgbaar is in twee klassieke frameontwerpen, is een van de “endurance-rijders” in ons trekkingassortiment. En last but not least, de Rohloff 14-speed Speedhub versnellingsbak maakt deze trekkingfiets populair bij frequente rijders. Het perfect schakelende Rohloff-systeem wordt als bijzonder duurzaam beschouwd en past dus perfect bij onze handgemaakte stalen frames. Als u uw fiets elke dag in alle weersomstandigheden gebruikt, zult u de betrouwbaarheid van de T-900 ook na vele jaren nog waarderen. Zoals u ziet is de configuratie van de T-900 ontworpen voor een duurzame fiets: Shimano XT hydraulische schijfrem, Busch & Müller verlichtingssysteem met 70 lux koplampen, Levelnine stuurpen en stuur, Schwalbe Marathon Supreme banden en nog veel meer. De T-900 Rohloff 14-speed. Voor een langdurige fietser. Naast de standaardkleuren is dit model tegen meerprijs ook verkrijgbaar in andere speciale kleuren. Meer gedetailleerde informatie over de kosten van kleuraanpassing is verkrijgbaar bij uw dealer. Alle informatie over onze kleurenwereld vindt u hier. * De werkelijke productkleuren kunnen om technische redenen afwijken.