fbpx

Fietsherstelling? Volg deze stappen:

Jij en je stalen ros zijn onafscheidelijk. Maar wat als je een platte band hebt, je ketting rammelt of je dynamo het niet meer doet? Dan kan je binnenspringen in een van onze fietswinkels in Antwerpen. Heel wat fietshandelaars herstellen enkel fietsen die bij hen zijn aangekocht. Dat begrijpen we. De vraag naar herstellingen is groot en dan moeten keuzes gemaakt worden. Het gevolg is dan ook dat heel wat fietsen bij ons terecht komen. Gelukkig bestaat het iBike team uit fantastische mensen die elke dag keihard werken om de fietsen in stad Antwerpen vlot te laten rondrijden. Een fietsherstelling is dan ook prioriteit, al maken we toch het onderscheid:

Fietsherstelling scenario 1: je hebt een iBike fiets

We houden van alle fietsen, maar we geven voorrang aan herstellingen van fietsen die we zelf verkochten. Waarom? Omdat we de iBike fietser graag blij maken met een snelle service. Enerzijds omdat we onze klanten een warm hart toedragen, anderzijds omdat de meeste klanten hun fiets dagelijks gebruiken. Elke dag zonder fiets in topconditie is dus een verloren dag ;-).

Tip: kapotte fiets? Bel iBike vandaag nog. Zo kunnen we meteen de juiste vragen stellen en inschatten hoeveel tijd het ongeveer vergt om je verder te helpen. We spreken een tijdstip af en sturen een sms als je fiets klaarstaat.

Fietsherstelling scenario 2: je hebt een A-merk fiets

Je kocht je fiets niet bij iBike maar je hebt wel een stadsfiets, vouwfiets, koersfiets, mountainbike, elektrische fiets, … van een merk uit ons assortiment? We herstellen je fiets met veel plezier, nadat we onze iBike klanten hebben geholpen. Ook in dit geval maak je best telefonisch een afspraak, zodat we je meteen kunnen laten weten tegen wanneer we je fiets kunnen fixen.

Fietsherstelling scenario 3: je hebt een B-merk fiets

Je kocht je fiets niet bij een erkende fietshandelaar in Antwerpen, maar bij een discountwinkel, een supermarkt, een hypermarkt, … ? In dat geval is het moeilijk om je fiets te herstellen, aangezien de kwaliteitsvolle fietsonderdelen waar wij mee werken vaak niet matchen met de onderdelen van een merkloze fiets. Heb jij je fiets in het buitenland of online gekocht en ben je niet zeker of we met de leverancier van je fiets samenwerken? Mail iBike en we bekijken of we je verder kunnen helpen.

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *