fbpx

Fietsplan voor je medewerkers

Fietsplan voor je medewerkers

Gezondere en blijere medewerkers die gegarandeerd tijdig arriveren. Besparen op parkeer- en autokosten. Een groener en vriendelijker imago. Een competitief voordeel bij het aantrekken en behouden van talent. Dat is wat je krijgt als je binnen je organisatie bedrijfsfietsen aanbiedt. De overheid helpt daarbij nog extra met fiscale voordelen, zowel voor de werkgever als voor de medewerker.

B2Bike is ontstaan vanuit iBike als een pionier op het vlak van full service fietsformules voor B2B-toepassingen. Ondertussen uitgegroeid tot de meest innovatieve speler met het grootste netwerk van kwalitatieve fietsenwinkels. B2Bike levert een compleet plan van aanpak voor je medewerkers.  Onderhoud, verzekering, pechhulp, fietsstallingen, … in één handig pakket? De fietsen in aankoop of in fietsleasing? In elk geval krijg je een beheersbaar budget. De noodzakelijkse lokale service voor je medewerkers wordt geleverd door het uitgebreide netwerk van kwaliteitsvolle fietsenwinkels.

Waarom B2Bike: fietsen voor bedrijven?

Met enkele efficiënte analysetools geeft B2Bike snel inzicht in de afstanden (via fietsbare routes) en het verplaatsingsgedrag van je werknemers. Dit helpt om in een vroeg stadium het budget in te schatten en zowel de nulsituatie als je doelstellingen te kwantificeren. Naast de afstandsanalyse woon-werk, is een bevraging van je personeel over het huidige mobiliteitsgedrag een erg nuttige oefening. B2Bike helpt bij opstellen van een veilige fietsroute. Veiligheid is nl een vaak terugkerend aandachtspunt.

Misschien helpt een subsidie-dossier bij de opmaak van een mobiliteitsplan?

Blijf je concentreren op je kernactiviteiten met een fietsplan van onze partner B2Bike, ontstaan uit de activiteiten van iBike en ondertussen nr. 1 in België voor fietsplannen.

 

Innovatieve fiets-infrastructuur

U bent werkgever en wil dat de fietsen van uw werknemers veiliger kunnen worden gestald ? Of u bent een wielerliefhebber die in z’n garage de plaats niet meer vindt voor de nieuwste aanwinst ? Fietsparkeren.net heeft een brede waaier van kant-en-klare oplossingen maar houdt evenzeer van maatwerk!