fbpx

Flyer Upstreet5 Anniversary Edition

Met de komst van de Anniversary Edition van de populaire Upstreet5 bekroont FLYER haar eerste kwarteeuw en gaat ze stijlvol de toekomst tegemoet. Deze speciale uitvoering heeft een hoogwaardig karakter, onder meer dankzij de verfijnde details. Alles past in het totaalplaatje, van het tijdloze design met zijn speciale lak tot aan de kwaliteitsvolle componenten.

De sterke Panasonic-motor, de weldoordachte geometrie en de accu voor lange afstanden zorgen voor eindeloos rijplezier. Slimme innovaties zoals de intuïtieve bediening, het hoogwaardige kleurendisplay en het elektronische schakelen zitten standaard op dit bijzondere model. De exclusiviteit blijkt niet alleen uit de keuze voor uitstekende onderdelen, maar ook uit het feit dat er slechts 1.000 stuks verkrijgbaar zijn. Elke fiets uit de jubileumbadge is genummerd en daarmee een zeldzaamheid. De beperkte oplage, speciaal voor het 25-jarig bestaan, weerspiegelt de kwaliteitsvolle uitstraling en de jarenlange expertise van FLYER. Zeker de fietsfanaten met gevoel voor historie zal dit aanspreken.

Anniversary Edition Upstreet5

  1. De Anniversary Edition is een echte zeldzaamheid en beperkt tot 1000 oplages.
  2. Het tijdloze design scoort extra punten met een exclusieve, edele speciale lakafwerking en de gepolijste oppervlakteafwerking van de hoogwaardige componenten laat het oog op de vele details vallen.
  3. Hoogwaardige componenten zoals een intuïtief besturingssysteem, FIT D1-kleurendisplay en een elektronisch Rohloff-schakelsysteem onderstrepen de exclusiviteit.
  4. De Panasonic GX Ultimate een recordkoppel van 90 Nm voor ondersteuning en constante vermogensafgifte.
  5. De semi-geïntegreerde FLYER SIB (Smart Integrated Battery) accu met 630 Wh biedt veel energie voor langere ritten

Elke fiets uit de jubileumbadge is genummerd en daarmee een zeldzaamheid

Beschikbaar in onze winkels te Wilrijk en Brasschaat. Kom bij voorkeur op afspraak.

Zwitserse kwaliteit

De FLYER e-bikes kenmerken zich door kwaliteitcomfortbetrouwbaarheid en innovatie. Deze kenmerken vertalen zich in prestaties, een hoge mate van functionaliteit en innovatieve diensten, waarbij de modernste rijwieltechnologie toegepast wordt. Het doel is om klanten en partners te voorzien van de beste Zwitserse kwaliteit.

Kwaliteit staat bij Flyer centraal, dit is toe te schrijven aan de focus en knowhow als exclusieve e-bike fabrikant uit Zwitserland. Flyer bouwt  al decennialang FLYER e-bikes. De combinatie van veiligheid, stabiliteit, comfort en een hoge mate van functionaliteit met gebruiksgemak resulteren in een lange levensduur van de e-bikes.

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *