fbpx

iBike merkt verdubbeling in fietslening

Febiac, de automobielfederatie concludeert dat de verkoop van speed pedelecs de laatste zeven maanden werd vervijfvoudigd. Tussen januari en juli 2019 zien we ook in het straatbeeld een algemene toename van snelle elektrische fietsen. Ook iBike voelt de populariteit stijgen en bereidt zich voor op ‘de echte boom’. Extra gevolg hierbij is dat ook de fietslening in stijgende lijn gaan.

Fietsplan? iBike staat voor je klaar.

Financiering of leasing, iBike berekent voor jou de beste oplossing. Het is vandaag een uitdaging om de grote getallen in aanvragen aan te kunnen. Zoiets heeft expertise en planning nodig. Wanneer je één van de iBike winkels binnenstapt en vraagt naar een gepersonaliseerde oplossing, gaan onze collega’s aan de slag. Bij iBike Wilrijk kan dat zelfs op afspraak.

Fietslening? Belgische banken staan voor je klaar.

Zowat alle Belgische banken spelen in op de trend. Belfius registreert, in de eerste jaarhelft, een stijging van 80%. Argenta noteert 99 procent over de eerste 8 maanden van 2019 en BNP Paribas Fortis stelt een verdubbeling in aanvragen vast.

Online simuleren? Het kan bij deze banken: KBC Fietslening, ING Fietslening, Belfius Fietslening, Argenta Fietslening …

Vanwaar de stijging in leningen?

Met de fiets naar het werk, dan blijft de auto thuis. Vaak wordt dus een tweede wagen overbodig. Tegelijkertijd wordt die fiets stevig gebruikt en is een kwalitatief model noodzakelijk.

Wanneer je elke dag fietst, krijgt je fiets het 5x harder te verduren dan wanneer je 1x per week de fiets opspringt.

Bij iBike denken we dan onmiddellijk aan ‘kwaliteit’ en ‘onderhoud’. Een kwalitatieve fiets vind je in ons assortiment. We kiezen de merken op basis van hun doelgroep. We helpen je dan ook op weg bij de keuze van jouw ideale woon-werkfiets. Stevig gebruik gaat gepaard met sterk pro-actief onderhoud. Regelmatig langsgaan bij je fietshandelaar is een vereiste wanneer je intensief fietst.

Bij die denkwijze trek je best een jaarlijks budget open. Zowel de aankoop van een fiets als het jaarlijkse onderhoudspakket, moet je wat ruimte geven. En dat kan perfect wanneer je je auto vaker thuis laat. We spreken dus van een shift. Om die overgang makkelijker te maken, wordt op de bank gerekend, die je een financiering- of leaseplan voorstelt.

TIP! Kom eerst eens langs in één van de iBike winkels. We kunnen je op die manier een persoonlijk plan voorstellen. We geven je een op-maat-offerte mee. Met dat document, stap je naar jouw bank voor je fietslening.

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *