fbpx

iBike opent in september winkel met fietskleding

Fietskledingwinkel vanaf september

Groot nieuws: iBike opent een nieuwe winkel. Niet met fietsen maar met kleding. Kleding voor Antwerpse fietsers die sportief, recreatief of commuter fietsen.

Sportief, recreatief en kleding om te commuten

De sportieve fietser krijgt de stijlvolle collectie van Castelli gepresenteerd. Topkwaliteit, topdesign. Ook Sportful is van hoogwaardige Italiaanse kwaliteit. De collectie van AGU biedt de sportieve fietser kleding met een prima prijs/kwaliteit verhouding die bovendien trendy is. De recreatieve fietser vindt zijn gading vooral bij Vaude: functioneel, milieuvriendelijk en fair. Voor fietsers die regelmatig naar hun werk of hobbyclub fietsen, is AGU en Vaude sterk aan te raden. En de fietsschoenen van Shimano zullen niet ontbreken.

Fysieke winkel en online: advies en service

Fietskleding is niet altijd evident om exclusief online of exclusief in een échte winkel te kopen. Je wenst dit soort duurzame kleding te voelen, te passen en je wil uiteraard correct advies. Correct advies is oh zo belangrijk voor dit soort technische kleding. Een regenjas, een broek, een jas die je mogelijks elke dag draagt, moet van topkwaliteit zijn, het juiste onderhoud kennen en je vooral uitstekend beschermen tegen regen en kou. Tegelijk wens je online te ontdekken welk kledingaanbod iBike heeft en je te informeren over ontwerpen, kleuren, … Thuislevering hoort daar ook bij.

Hoe beter je (technische) kleding, des te meer je fietst!

Duurzame kleding, duurzaam geproduceerd

Biologische katoenen shirts, T-shirts met 30% houtvezel, sportieve outfits uit gerecycleerd polyester, …    Wordt jouw leven geïnspireerd door fietsen in stad en natuur? Je leeft bovendien milieubewust en je zet je in voor dat wat je nauw aan het hart ligt – of het nu in de bergen of het dagelijks leven is? Dan zijn onze duurzame producten precies het juiste voor jou.

Milieuvriendelijke producten, waar je met een gerust geweten voor kunt kiezen. Alle producten zijn functioneel, milieuvriendelijk, van duurzame materialen en eerlijk geproduceerd.

Technische kleding

Technische kleding is hot. Vroeger was technisch geavanceerde kleding vooral weggelegd voor extreme outdoorsporter, denk aan hun thermisch ondergoed. Tegenwoordig mag ook de modieuze fietser meer van deze kleding verwachten. Stijlvol, functioneel, warm en uiteraard ook waterdicht. Perfect voor nat herfstweer en kille winter.

Technische kleding wordt gemaakt van duurzame materialen die zorgen dat je warm blijft, zonder je onnodig te laten zweten. Dit komt oa door de ademende stoffen.

Bovendien voorzien we in begeleiding van die technische kleding: hoe moet je die wassen? In de wasmachine? En de droogkast? Hoe maak je kleding waterdicht?

Service en advies bij jou in de buurt!

Topmerken

Bij meer dan 30 topmerken van fietsen, horen ook topmerken van fietskleding. Daarom selecteerde iBike onderstaande merken. Ze staan garant voor de kwaliteit en service die je van iBike gewend bent. Een kwaliteitsaanbod, een goede naam in de markt, vaktechnische begeleiding, service en garantie, hersteloplossingen, … dat zijn voor iBike belangrijke voorwaarden. Voorwaarden waar onze klanten de vruchten van plukken.

Tot in september? Ine en haar collega’s verwelkomen je. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden over de opening van deze winkel?

lazer
Tagged , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *