fbpx

Je fiets personaliseren wordt een trend.

Een fiets die je in jouw stad geen twee keer ziet. Een one-of-a-kind bike. Daar zetten meer en meer merken op in. Zo vind je online configurators die je helpen met het personaliseren van je fiets. Trek, ToutTerain, Brompton, Koga, Orbea, zijn maar enkele merken die inzetten op online configurators. Alle configurators

Laat je creativiteit los.

Bij Trek kan je gerust je zondagmiddag inplannen met het samenstellen van je nieuwe racefiets. De mogelijkheden zijn oneindig. Ben je geen fan van het Trek-logo op je fiets? Maak het wat minder opvallend in kleurencombinaties. Racefietsen worden vaak geleverd met standaard wielen. Via de configurator van Trek, selecteer je je jouw wielen en zie je meteen hoe die eruit zien op je nieuwe Trek.

Project One.

Kwaliteit + esthetiek.

Ook bij ToutTerrain werken creatieve geesten die een stukje kunnen programmeren. Via deze ‘konfigurator’ – yep, ’t zijn Duitsers, kies je eerst het model en pas je dan aan aan jouw voorkeuren. Je ziet tegelijkertijd ook de prijs veranderen. Heb je geen idee welke opties je moet selecteren? Komen even langs, dan  adviseren we je de juiste onderdelen op basis van jouw noden.

ToutTerrain

Verfijnd, stevig en good-looking.

We hebben het over Brompton. Klein, fijn en mooi om naar te kijken. Volgens onderzoek krijgt Brompton de hoogste score wanneer het gaat om ‘aandacht krijgen bij niet-fietsers’. Fake News? Yep. ’t Is een mopje. Maar het zou best kunnen toch? Zo’n beauty. De online configurator presenteert je dan ook jouw gepersonaliseerde Brompton.

Brompton Bike Builder

Stel zelf je fiets samen.

Ook Koga doet niet onder. Integendeel. Het merk geeft je ongelofelijk veel informatie over de type fietsen. Misschien wat té veel om het overzicht te bewaren. Wij zijn er uiteraard om je te adviseren.

Koga Signature

My Orbea

En ja hoor, ook Orbea ziet het groots. De full screen configurator is één van de mooiste in fietsland. Het is er zelfs mogelijk om je fiets online samen te stellen en door te sturen naar iBike. Op die manier kunnen we onmiddellijk aan de slag. Laat je adviseren bij iBike, denk er even over na, configureer hem online en stuur hem door naar ons.

Orbea, design your ride

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *