Twee kindjes achterop je fiets mét bagage kan dat?

Je kindjes mee op jouw fiets met de Tern GSD

Ben je al een tijdje op zoek naar een oplossing om niet één maar twee kindjes veilig op je fiets te vervoeren? Zoek je een volwaardig alternatief voor een bakfiets of voor de combitern gsd kinderzitjenatie fiets + fietskar? Met de Tern GSD heb je die gevonden. Een elektrische fiets die erg wendbaar is in een stad als Antwerpen. De Tern GSD is nl even lang, even stabiel als een gewone stadsfiets. Ook de breedte is perfect te vergelijken met een gewone fiets. Het is een erg mooie oplossing om één of twee kindjes achterop te vervoeren. De kids zitten compact achter jou als fietser.

Kindjes achter papa of mama

In enkele seconden tijd verzet je met gemak de hoogte van zadel en stuur zodat deze fiets past voor beide ouders en voor iedereen die er mee wil rijden. Alle transport in één keer: naar en van ’t school en meteen langs de winkel om je boodschappen op te halen. Je kan deze transportfiets parkeren in de gang van je appartementen doordat je de fiets rechtop zet, het stuur is inklapbaar zodat de breedte van het stuur zeker niet in de weg staat.

De Tern GSD is een elektrisch fiets met een geweldige Bosch motor, ook hier zijn één of twee stuks mogelijk (dual battery). Zijn compacte geometrie maakt hem uniek op de fietsenmarkt.

Modulairbare e-transportfiets

Met de Tern GSD kan je alle kanten op: één of twee kinderen, met of zonder bagage. Enkel een bak vooraan of ook twee fietszakken. Of alles erop en eraan. De mogelijkheden zijn enorm moduleerbaar. Een échte transportfiets dus. En als je atern gsd compactutokoffer het toelaat, past de GSD ook daarin. Het stuur naar binnen plooien en vertrekken maar. Een compact wonder op kleine wielen.

 

Met de Tern GSD op wereldreis

Aan deze fiets kunnen maar liefst zes Ortlieb tassen bevestigd worden én één kinderzit. Dus met twee van deze fietsen ben je vertrokken met het ganse gezin. En met een dubbele baterij kan je tot 250 km per dag verzetten … en geen fietskar nodig.

GSD for business

Ook voor specifieke beroepen of transportoplossingen kan de Tern GSD een optie zijn. Volledig op maat in te richten en misschien wel een alternatief voor een cargobike.

De iBike winkel in de Lange Lozanastraat is gespecialiseerd in bakfietsen en alle vormen van transportfietsen. Ook in onze vestiging van Wilrijk staat dit model te pronken.

 

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *