fbpx

Brompton, de perfecte vouwfiets voor Antwerpen

Brompton, de perfecte vouwfiets voor Antwerpen

Brompton is een écht icoon binnen het segment van de vouwfietsen en erg trendy in Antwerpen. Alle Brompton vouwfietsen worden ontwikkeld én geproduceerd in Londen. De Brompton werd ontworpen als een product om de vrijheid en onafhankelijkheid van mensen te vergroten. Deze visie is nog steeds de rode draad in alles wat Brompton ontwerpt. Brompton vouwfietsen rijden soepel en vouwen makkelijk, snel (reken op 12 sec.) en compact op.

Hou je van een exclusief hebbeding? Of wil je gewoon jouw stijl extra in de verf zetten?

Brompton voorziet regelmatig ‘Limited Editions’ die je niet onopgemerkt voorbij ziet rijden en vol innovaties zitten.

Welke fietsen en accessoires?

Brompton heeft voor iedereen een passende vouwfiets:  compact, degelijk of snel sportief. Met het  aanbod aan bijpassende accessoires zoals tassen en dragers worden vouwfietsen nog comfortabeler.

Waarom bij iBike?

iBike is officieel premium dealer van Brompton. We gebruiken graag de uitgebreide configurator van Brompton samen met jou. Zo is jouw Brompton altijd uniek. Noot: door de beperkte beschikbaarheid is deze configurator niet altijd online.

Welke iBike winkels?

Vooral de vouwfietsenwinkel op ’t Eilandje, maar evengoed in Wilrijk.

Specialist bij iBike?

Onze vouwfietsenwinkel op ’t Eilandje is absoluut dé grootste specialist in België. Daar staan ook de meeste modellen ten toon. Ook in de andere iBike winkels is de juiste expertise aanwezig. We raden je sterk aan om een Brompton uit te testen. Dit kan zelfs gratis voor 48u. Deze testfietsen staan in onze vouwfietsenwinkel. Interesse? Laat dan even je gegevens achter (onderaan deze pagina) en we contacteren je snel.

Brompton logo

Hoe snel plooi jij?