fbpx

Chike

Voor de dagelijkse rit naar de kleuterschool, boodschappen doen met je kinderen, een weekendje weg in de natuur. Chike kids is de ideale metgezel voor jou en je gezin. Ondanks de smalle breedte van 73 cm biedt Chike met zijn royale zitting van 70 cm ook voor twee grotere kinderen voldoende ruimte.

Er zijn veel mogelijkheden met een bakfiets

Sommige hebben twee wielen, sommige hebben er drie, sommige zijn lang, andere zijn kort, ze zijn breed of nogal smal …

Maar hoe ziet de Chike die perfect is afgestemd op de behoeften van de gebruikers? Of het nu gaat om jonge gezinnen of zakenmensen – het modulaire ontwerp maakt chike flexibel in gebruik.

Of het nu voor jonge gezinnen is of voor ondernemers – dankzij het modulaire ontwerp is de Chike een echte allrounder.

Met een lengte van minder dan 2m en een breedte van 73cm past de Chike op smalle fietspaden en door alle gangbare deuren, terwijl hij toch veel capaciteit biedt voor alles wat je wil vervoeren. Zijn kantelbare, verende chassis maakt het mogelijk voor een hoge wendbaarheid en maakt Chike uw perfecte metgezel, vooral in stedelijke gebieden. Vergrendel eenvoudig de kanteling om uw kinderen in te laten springen en uw Chike te laden of te lossen.

Super compact. Puur plezier. Wendbaar, lichtgewicht en comfortabel. De geavanceerde compacte bakfiets.

Er zijn veel bakfietsen … maar er is maar één chike.

Het resultaat is chike, de state-of-the-art kantelende cargobike.

Ontdek de Chike fietsen

De cabine is gemaakt van Cordura

Deze stof beschermt tegen weer en wind. Grote ramen laten uw kinderen genieten van een panoramisch uitzicht, terwijl je ze in de gaten kunt houden door het kleine raam boven op de cabine. Het vijfpuntsgordelsysteem biedt maximale veiligheid en is eenvoudig te verstellen voor één kind in het midden of twee kinderen naast elkaar.

Maxi-Cosi-steun

Met de extra verkrijgbare bevestiging kun je je Maxi-Cosi snel en veilig in de cabine bevestigen. Op deze manier is je Chike geschikt voor baby’s vanaf drie maanden.

De Shimano STEPS E6000

Dit E-Bike systeem levert ultieme prestaties en betrouwbaarheid. De intelligente krachthulp geeft een gemakkelijk, natuurlijk gevoel.

Intern georienteerde naaf

De ALFINE Di2 zorgt samen met de hoogwaardige bouwkwaliteit voor een hoge mate van duurzaamheid en een moeiteloze werking. Hij biedt een automatische modus voor ontspannen en veilig rijden zonder dat er handmatig moet worden geschakeld.

Verlichting

Zien en gezien worden. Het Supernova verlichtingssysteem is eenvoudig te bedienen via het Shimano STEPS-scherm.