fbpx

Creme fietsen: stijlvolle stadsfietsen

Creme fietsen, stijlvolle stadsfietsen voor Antwerpen

Fietsen zijn altijd de hobby, de passie en de job geweest van de mannen van Creme fietsen. Jarenlang hebben in de mountainbike business toffe dingen gedaan. Maar met hun Creme stadsfietsen willen ze na het werk langs de lokale cafés en restaurants passeren, hun droom over het maken van deze fietsen aan iedereen toevertrouwen en zo nieuwe ‘fietsbanden‘ smeden.

Op een dag, na het bekijken van oude fietsen bij vrienden, realiseerden de makers van Creme fietsen hoe weinig zorg en detail er vandaag nog besteed wordt aan stadsfietsen. Ze besloten van hun droom realiteit te maken.

Creme was geboren. En deze droom blijft voortduren. Want elke keer ze een Creme zien fietsen in de straten van Antwerpen en de bijhorende glimlach op het gezicht van de fietser … weten ze dat het de moeite waarde was.

Creme fietsen zijn ontworpen en worden geassembleerd in Europa. Met een hulde aan de liefde voor materialen, elke detail en vakmanschap willen ze dat jij ook deze waarden ziet, ze je vreugde brengen en dat je straalt als nooit tevoren.

Welke Creme fietsen?

Uno is het instapmodel – Solo is een klasse hoger – Doppio is de top

  • Holymoly: geïnspireerd op de typische Hollandse damesfiets. Comfortabele rechte zit. Frame met lage instap. Circa 17,5 kg.
  • Molly: kleinere en lichtere variant van de Holymoly met 26 inch wielen. Verkrijgbaar in 2 maten.
  • Mini Molly’s: kindervarianten van de Holymoly met 2 automatische versnellingen. Verkrijgbaar in 20” of 24”.
  • Caferacer: stadsfietsen met een semi-rechte zit en super mooi. Op de traditionele manier vervaardigd met handgepolijste velgen en een stalen frame met zilver-gebraseerde lugs. Verkrijgbaar in 3 maten dames en 3 maten heren.
  • Ristretto: top of the line sportieve herenfiets in klassieke stijl, maar met ultramoderne componenten. Op traditionele manier vervaardigd met Japans staal en lugs. Verkrijgbaar met ketting of getande riem.  In 3 maten beschikbaar.
  • Vinyl: single-speed of fixed-gear fietsen. Het Automatix model komt met een automatische 2-speed naaf. Extreem minimalistische fixie looks. Verkrijgbaar in 3 maten.
  • Echo: klassieke koersfietsen met derailleurversnelling en traditioneel stalen frame met lugs. Verkrijgbaar in 3 damesmaten en 4 herenmaten.