fbpx

Flyer, Zwitserse betrouwbaarheid

Flyer e-bikes

iBike selecteerde al van bij de start om Flyer e-bikes om te verdelen in alle winkels. Flyer heeft  een sterke visie die helemaal aanleunt bij de iBike-visie. Elektriche fietsen van de hoogste kwaliteit slim inzetten om zo jouw mobiliteit te optimaliseren. Elke dag opnieuw.

Of je nu dagelijks je woon werkverplaatsing aflegt of je gaat rondtoeren in de Alpen. Er is steeds een passende Flyer bij iBike te vinden.

Mensen stimuleren om in beweging te komen en hen een optimale fietsbeleving geven

Ontdek alle Flyers

Flyer

Zwitserse kwaliteit

De FLYER e-bikes kenmerken zich door kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kenmerken vertalen zich in prestaties, een hoge mate van functionaliteit en innovatieve diensten, waarbij de modernste rijwieltechnologie toegepast wordt. Het doel is om klanten en partners te voorzien van de beste Zwitserse kwaliteit.

Kwaliteit staat bij Flyer centraal, dit is toe te schrijven aan de focus en knowhow als exclusieve e-bike fabrikant uit Zwitserland. Flyer bouwt  al decennialang FLYER e-bikes. De combinatie van veiligheid, stabiliteit, comfort en een hoge mate van functionaliteit met gebruiksgemak resulteren in een lange levensduur van de e-bikes.

Lange FLYER garantie

Als Zwitsers bedrijf hechten zij veel waarde aan premium kwaliteit, waarbij klanten consistente en hoge productkwaliteit bieden. Dit komt tot uiting in onze uitzonderlijke lange FLYER garantietermijn. FLYER staat garant voor vele jaren fietsplezier!

Innovatie met FIT-systeem

FLYER heeft als één van de pioniers op het gebied van e-bikes jarenlange ervaring met continue innovatie om de beste e-bikes te ontwikkelen. FLYER was haar tijd vooruit toen ze als eerste e-bikes met een middenmotor uitbracht. En ook nu weer met de introductie van het FIT-systeem. Het FIT-systeem is ontwikkeld om perfect aan de wensen van de klant te voldoen; betere fietsondersteuning door gebruik van een automatisch schakelende motor en meer feedback over de prestatie van de berijder. Deze technologie is uniek op de markt.

Flyer FIT-systeem

Er is steeds een passende Flyer te vinden

upstreet5