fbpx

Flyer, Zwitserse betrouwbaarheid

Een sportieve ebike: Flyer Upstreet6

Zoef met hoge snelheid over het asfalt en geniet van de acceleratie, voel de wind in het gezicht, vermijd de drukke ochtendspits, rijd in stijl langs de files en voorkom stress en parkeerproblemen. De Flyer Upstreet6 staat symbool voor de nieuwe vorm van dagelijkse mobiliteit die steeds verder inburgert. Met deze fiets rij je op een efficiënte, actieve en duurzame manier van A naar B.

Flyer Upstreet5 Anniversary Edition

Met de komst van de Anniversary Edition van de populaire Upstreet5 bekroont FLYER haar eerste kwarteeuw en gaat ze stijlvol de toekomst tegemoet. Deze speciale uitvoering heeft een hoogwaardig karakter, onder meer dankzij de verfijnde details. Alles past in het totaalplaatje, van het tijdloze design met zijn speciale lak tot aan de kwaliteitsvolle componenten.

Flyer e-bikes

iBike selecteerde al van bij de start om Flyer e-bikes om te verdelen in alle winkels. Flyer heeft  een sterke visie die helemaal aanleunt bij de iBike-visie. Elektriche fietsen van de hoogste kwaliteit slim inzetten om zo jouw mobiliteit te optimaliseren. Elke dag opnieuw.

Of je nu dagelijks je woon werkverplaatsing aflegt of je gaat rondtoeren in de Alpen. Er is steeds een passende Flyer bij iBike te vinden.

Zwitserse kwaliteit

De FLYER e-bikes kenmerken zich door kwaliteit, comfort, betrouwbaarheid en innovatie. Deze kenmerken vertalen zich in prestaties, een hoge mate van functionaliteit en innovatieve diensten, waarbij de modernste rijwieltechnologie toegepast wordt. Het doel is om klanten en partners te voorzien van de beste Zwitserse kwaliteit.

Kwaliteit staat bij Flyer centraal, dit is toe te schrijven aan de focus en knowhow als exclusieve e-bike fabrikant uit Zwitserland. Flyer bouwt  al decennialang FLYER e-bikes. De combinatie van veiligheid, stabiliteit, comfort en een hoge mate van functionaliteit met gebruiksgemak resulteren in een lange levensduur van de e-bikes.

Lange FLYER garantie

Als Zwitsers bedrijf hechten zij veel waarde aan premium kwaliteit, waarbij klanten consistente en hoge productkwaliteit bieden. Dit komt tot uiting in onze uitzonderlijke lange FLYER garantietermijn. FLYER staat garant voor vele jaren fietsplezier!

Innovatie met FIT-systeem

FLYER heeft als één van de pioniers op het gebied van e-bikes jarenlange ervaring met continue innovatie om de beste e-bikes te ontwikkelen. FLYER was haar tijd vooruit toen ze als eerste e-bikes met een middenmotor uitbracht. En ook nu weer met de introductie van het FIT-systeem. Het FIT-systeem is ontwikkeld om perfect aan de wensen van de klant te voldoen; betere fietsondersteuning door gebruik van een automatisch schakelende motor en meer feedback over de prestatie van de berijder. Deze technologie is uniek op de markt.

FLYER Intelligent Technology (FIT): komoot-navigatie

FLYER heeft het FIT-systeem ontwikkeld, dit is technologie die uniek is op de markt. Het FIT-systeem staat voor FLYER Intelligence Technologie. Dankzij het FIT-systeem, harmonieuze integratie en perfecte tuning betekent dat de individuele componenten in constante en nauwkeurige communicatie met elkaar zijn, waardoor de FLYER e-bike ten alle tijde optimaal kan presteren.

Komoot, prima app voor explorers

Komoot is misschien nog niet zo bekend als bijvoorbeeld Strava. Maar dat is niet terecht. Het is namelijk een hele fijne app voor iedereen die wel eens wat anders wil fietsen dan zijn eigen vaste rondjes. Kort samengevat is Komoot een app waarmee je routes kunt plannen, die je vervolgens met navigatie kunt fietsen, waarna je de gereden rit kunt delen met de community. Maar dat is wel heel kort samengevat.

Combineer Komoot en FLYER FIT

Hoe? Lees de werkwijze op de site van Flyer.

Het Zwitsers topproduct FLYER is het toonbeeld van Zwitserse kwaliteit

e-bikes worden sinds 1995 in het hart van de Zwitserse Hoogvlakte geproduceerd. Gebruik van de nieuwste fietstechnologie, de keuze voor innovatief design en vakmanschap kenmerken de traditie van het merk. Als pionier heeft FLYER het succes van de e-bike behoorlijk beïnvloed en een schat aan ervaring opgebouwd. Deze knowhow wordt dagelijks in onze producten en diensten verwerkt. Van de productontwikkelaars en monteurs tot aan de collega’s van marketing en verkoop, alle medewerkers stoppen hun passie in FLYER. Ze zorgen enerzijds voor persoonlijke, milieuvriendelijke mobiliteit en anderzijds voor groot rijplezier.

Een Zwitsers topproduct FLYER is het toonbeeld van Zwitserse kwaliteit. Met precisie en de hoogste kwaliteitsnormen combineren we de kennis van toonaangevende elektronica en mechanica met slimme, robuuste e-bikes. Die spreken aan met hun functionaliteit, lange levensduur en toegevoegde waarde. Onze medewerkers streven steeds een duidelijk doel na: we bieden innovatieve oplossingen met een onderscheidend design en Zwitserse kwaliteit. Daarbij richten we ons consequent op de eisen van de klant, rijplezier en levensvreugde. De mobiliteitsbehoeften van onze klanten lopen sterk uiteen. Om die reden bieden we een van de meest veelzijdige e-bikeassortimenten aan. Elke rit brengt avontuurlijk genot FLYER e-bikes openen nieuwe werelden en nodigen fietsers uit om eropuit te gaan.

Voor allerlei doeleinden zijn ze geschikt: het woon-werkverkeer, verplaatsingen in de stad, meerdaagse tochten en ritten in de mooie natuur met heuvels en bergen. FLYER e-bikes staan bekend om hun soepele rijgedrag, stabiele wegligging en ongeëvenaarde rijcomfort. Dit maakt van elke rit een onvergetelijke ervaring. Alle mensen met een e-bike zijn anders, maar ze hebben allemaal ook één ding gemeen: iedere fietser verlangt naar de frisse wind in het gezicht, actieve ontspanning en vrijheid met onbeperkt avontuur.