fbpx

Gazelle. Zodat je blijft fietsen!

Waarom kiest iBike voor Gazelle?

Gazelle is een Nederlandse fabrikant die al 125 jaar fietsen maakt. Ze produceren met circa 350 medewerkers ongeveer 250.000 fietsen per jaar en hebben een erg uitgebreid gamma, van kinderfiets over stadsfiets tot een moderne ebike.  Gazelle is daarmee marktleider in Nederland en loopt al jaren voorop in innovaties die fietsen leuker en gemakkelijker maken. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit voorop en in 1996 is Gazelle gecertifieerd met het ISO 9001 label.

iBike is al fan vanaf dag 1 van onze start en we hebben met Gazelle en zijn invoerder L’Avenir een hechte band opgebouwd.

Op een Gazelle fiets mag je gezien worden

Zowel qua filosofie als qua uitstraling past dit merk bij iBike omdat ze innovatief zijn en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Of je nu een sportieve hybride fiets zoekt, een degelijke stadsfiets, of een elektrische fiets voor toertochtjes of om dagelijks woon-werkverkeer te pendelen, Gazelle heeft altijd een fiets die bij je past. En dat is voor iBike een leuke meerwaarde. Zo maken we onze klanten blij met een fiets die perfect bij hen past.

Onze klanten waarderen de Gazelle fietsen om hun comfort, lange levensduur en lage onderhoudskost. Op een Gazelle fiets mag je gezien worden.gazelle

Ontdek alle Gazelle fietsen

gazelle