fbpx

HNF-Nicolai: rasechte Duitse Speed Pedelecs

Zeer stabiele Duitse Speed Pedelec! Voorzien van onderhoudsvriendelijke onderdelen!

De elektrische fietsfabrikant HNF Heisenberg uit Berlijn-Brandenburg is voortaan HNF-Nicolai. Onder deze merknaam vind je high-end e-bikes op het gebied van Urban, City, Touring en Cargo net zoals de beste E- MTB’s.

HNF Nicolai: waarom bij iBike?

Bij iBike leveren we jaarlijks vele elektrische fietsen. Een deel daarvan zijn high speed fietsen of speed pedelecs. Dit zijn de fietsen die tot 45km/u kunnen rijden. Antwerpen kent ondertussen erg veel gebruikers van iBike fietsen om oa naar het werk te pendelen. We kennen dan ook de specifieke kenmerken van elke fiets en weten welke eigenschappen het best in de markt liggen in Antwerpen.

Met HNF-Nicolai hebben we een merk waarbij de high speed fietsen te configureren zijn. HNF Nicolai staat voor een duurzame dagdagelijkse high speed fiets. We kiezen bij elke configuratie enkel voor onderdelen die op elk ogenblik de beste samenstelling is voor gebruik in en rond Antwerpen.

Wat denk je van een Gates carbon riem  + Nuvinci (Enviolo) schakelsysteem + Bosch performance high speed motor?

HNF Nicolai

Het HNF kiest iBike weer voor een groeiend merk waarbij iBike de licentie voor Antwerpen heeft. De relaties met deze fabrikant zijn reeds jaren intens. Met HNF hebben we een extra topmerk in huis dat fietsen levert voor intensief gebruik en bovendien onderhoudsvriendelijk zijn. HNF is bovendien een mooi alternatief voor die andere topspeler Riese & Müller … die ondertussen mede door de mobiliteit in Antwerpen en door iBike een erg sterke speler zijn.

HNF Nicolai

De HNF fietsen

Zoals hierboven reeds vermeld: de high speed fietsen staan voor duurzaamheid waardoor die perfect in te zetten zijn voor dagdagelijkse gebruik. Deze fietsen zitten net iets sportiever dan gelijkaardige modellen van andere merken. HNF heeft uitstekende stuureigenschappen omdat de Bosch motor gekanteld zit. De vork ligt goed plat zodat een stabiele rijervaring gegerandeerd is, ook bij hoge snelheden. Hun prijszetting is comform de markt.

e-Bikes en cargo

HNF levert speed pedelecs en cargobikes: die zijn uitgerust met 2 carving voorwielen.

Welke iBike winkels?

Voor de cargobike kan je terecht in onze winkel in de Lange Lozanastraat. Zij zijn gespecialiseerd in bakfietsen en cargobikes. Voor de speed pedelecs kies je best de winkel te Wilrijk.