fbpx

Johansson: ‘say hej’

The Johansson Story

Achter interessante producten schuilen vaak creatieve geesten en spannende verhalen – en dat is ook zo bij Johansson. Het bedrijf achter Johansson verkoopt al meer dan een kwart eeuw Apple producten. Met meer dan 25 locaties en een omzet van driecijferig miljoen is deze groep één van de grootste Apple partners in Europa en vormt het de stabiele basis voor het merk Johansson.

Het idee voor Johansson werd 5 jaar geleden geboren en er werd besloten om in te zetten op stedelijke mobiliteit. Het ontwikkelingswerk kon beginnen. Dankzij hun jarenlange ervaring met Apple producten is dit team erg vertrouwd met de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, design en klantenservice. Ervaren ingenieurs uit de fietsindustrie en Scandinavische productontwerpers vullen het internationale team aan.

Stevige bakfietsen met Scandinavisch design, moderne technologie gekoppeld aan uitstekende kwaliteit tegen betaalbare prijzen – zo eenvoudig is het om ons concept te omschrijven.

johansson

Johansson heeft de juiste bakfiets voor jou! Met het unieke modulaire systeem kunnen deze fietsen perfect worden aangepast aan je behoeften. Ontdek de bakfietsen en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Modulair systeem: één fiets, vele mogelijkheden!

Conventionele bakfietsen worden vaak maar voor één doel gebouwd en zijn daarom niet erg flexibel. Johansson is anders: Met onze fietsen kan je verschillende bakfietsen op de basisfiets monteren en het gebruiksdoel wijzigen. Het maakt niet uit of het gaat om een transportbox, kinderzitje, platform of hondenbox.

Kies je favoriete fiets uit het ruime assortiment. Met het modulaire cargo concept vindt u voor bijna elke toepassing de juiste oplossing.

Ontdek de oplossingen van Johansson of in onze winkel in de Lange Lozanastraat te Antwerpen. 1000 m2-bakfietsplezier.