fbpx

Koga: het allerbeste voor de veeleisende fietser

Waarom kiest iBike voor Koga?

In 1974 komt er meer tijd voor vrijetijdsbesteding door de komst van de verkorte werkweek in Nederland. Om op deze trend in te sgaastrapelen wordt KOGA als nieuwe speler op de markt geïntroduceerd door Andries Gaastra. Hij voegde de eerste letters van  de achternaam van zijn vrouw Marion Kowallik samen met die van zijn eigen achternaam Gaastra tot de merknaam KOGA.

Tot in 2010 werden de frames gemaakt bij Miyata, een bedrijf dat dan al 80 jaar fietsframes produceerde. Vandaar dat er nu nog fietsen rondrijden met KOGA Miyata op het frame.

Andries en Marion hadden als doel een exclusieve lijn lichtgewicht fietsen op de markt te brengen.

En Andries, ondertussen al op gerespecteerde leeftijd, springt nog regelmatig bij iBike Deurne binnen voor een lekker kopje koffie en een leuke babbel en hij volgt de fietssector nog op de voet. Menig groot fietsmerk waardeert  tot op vandaag nog zijn mening. Al heeft hij nu wat meer vrije tijd die hij met zijn familie doorbrengt en regelmatig vind je Andries nog op de Nürburgring met zijn Porsche op zoek naar de limieten.

Sexy uitstraling

Wat ons als iBike zo aanspreekt aan Koga is de sexy uitstraling, de superieure kwaliteit en de filosofie van het merk dat nog steeds dezelfde is als de visie van Andries. Lichtgewicht, tijdloos en onwaarschijnlijke rijervaringen. Zowel onze sportieve klanten als de woon-werk forenzen zijn fier op hun Koga en wij zijn altijd blij als onze klanten komen vertellen hoe tevreden ze zijn van hun fiets.

En onze vakmannen vertroetelen de Koga’s in onze werkplaatsen alsof het hun eigen fietsen zijn.

Liefde voor het merk, de stichters en de kwaliteit. Daar staan wij als iBike helemaal achter.

Ontdek alle fietsen van Koga