fbpx

Moustache Bikes

Moustache Bikes

ELECTRIC BIKE MANUFACTURER

Moustache antwerpen

Moustache is de sterke overtuiging dat elektrische fietsen een ongelooflijke kans zijn voor de ontwikkeling van het fietsen! Zoals wij het zien, zijn ze een uitstekend alternatief voor auto’s. Een kwaliteitsvolle e-bike kan geluk brengen, of het nu in een stedelijke omgeving is, of in de vrije tijd, of voor intensiever rijden.
Het is een bepaalde visie op de e-bike. Een andere, moderne, innovatieve en kwalitatieve visie. Het is de wens om de fietser te beschouwen als onze prioriteit, het middelpunt van ons denk- en ontwikkelingsproces. Het is de wens om fietsen aan te bieden die zowel uniek zijn als de moeite waard door het combineren van design, comfort en gebruiksgemak. Moustache is ook een loopfiets om te leren rijden. Het is de enige fiets zonder elektrische trapbekrachtiging, maar voor ons is het een van de belangrijkste fietsen in onze collectie: tit’s a first bike, de fiets die een passie zal ontketenen bij de jongste rijders!

Moustache is een gestructureerde collectie met 8 families om alle verschillende rijbehoeften te dekken: urban, all road, road Electric Mountain Bike, elektrische tandem, walkbike zodat u de juiste Moustache voor u kunt vinden!

Ontdek alle fietsen van Moustache