fbpx

Nihola: Deense driewieler bakfietsen

Nihola: driewieler bakfiets voor 2, 3 of 4 kinderen

Driewieler bakfietsen waarvan de wielen afzonderlijk van de bak draaien. Daar staat Nihola voor. Hierdoor krijg je een bakfiets waarbij niet heel de bak wegdraait wanneer je stuurt. Doordat deze fiets op 3 wielen staat, ervaren de gebruikers deze fiets als heel stabiel. In de bak mag je 100kg vervoeren, dat kunnen in de Nihola family 2 kinderen en/of boodschappen zijn, in de Nihola 4.0 kan je tot 4 kinderen vervoeren.

De fiets kan ook geleverd worden met een extra lage opstap zodat je nog gemakkelijker kan opstappen.

Kleine pakjes, boodschappen, honden, …

Heb je de fiets enkel nodig om boodschappen of kleine pakjes te vervoeren dat is de Nihola low, met ronde bak, jouw fiets. Deze fiets wordt ook graag gebruikt door mensen die genoodzaakt zijn met een driewieler te rijden maar een trike niet zien zitten.

Als je op stap wil gaan met je honden, is de Nihola aan te bevelen. We schreven hier een hondengetuigenis over.

Acht kleuren en elektrisch

De fietsen zijn steeds in zwart. Voor de bak kan je uit 8 kleuren kiezen. Ook de  regentent is een handig toebehoor.

De fietsen kunnen elektrisch geleverd worden, hiervoor maken zij gebruik van Promovec, een Deense fabrikant van elektromotoren en batterijen. Je hebt de keuze uit een 10.4Ah Accu of 13.6Ah Accu.

niholaWeetje

De bedenker/ontwerper van Nihola, Niels Holme Larsen is mechanisch ingenieur. Hij heeft van zijn naam telkens de eerste 2 letters genomen.

Waar bij iBike?

Onze winkel in de Lange Lozanastraat is gespecialiseerd in bakfietsen en cargobikes. Met meer dan 1000 M2 showroom staat er de grootste Antwerpse voorraad.