fbpx

Norta fietsen, onberispelijke kwaliteit

Norta (elektrische) fietsen, Pure Belgische kwaliteit

Norta bedrijfsgebouw en toonzaal

Norta staat voor puur fietsplezier. De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in ons DNA. Als je meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap combineert met de meest vooruitstrevende technologie, zijn topproducten het resultaat.

Norta beschikt over een moderne, flexibele lakstraat en de laatste snufjes in de productie van wielen. Hun grootste troef is hun knowhow in framebouw. Dat uit zich in een onberispelijke kwaliteit.

Permanente innovatie en doorgedreven investeringen maken dat Norta altijd vooroploopt op de wetgeving rond kwaliteit en productaansprakelijkheid. De befaamde Norta-kwaliteit wordt gemeten aan de hand van opgelegde kwaliteits- en veiligheidsnormen. Niet alleen bij ons in de fabriek, maar ook door een onafhankelijk Duits labo.

Uw voordeel? Een degelijke fiets, technisch vooruitstrevend en met veel zorg gebouwd. Zodat u vele jaren lang onweerstaanbaar kunt fietsen.

Norta antwerpen

Onweerstaanbaar fietsplezier: dat is waar Norta voor staat

Elektrisch fietsen is heerlijk. Nog fijner wordt het als je met een e-bike van Norta door het landschap zoeft. Je voelt de kwaliteit. Je geniet van het comfort. En je weet dat je nieuwe Norta-fiets goed is voor jarenlang zorgeloos rijplezier.

Kies voor een natuurlijk fietsgevoel (de F-serie), eigentijds comfort (de M-serie) of een onvergelijkbare fietservaring (de B-serie). Fiets je liever zonder duwtje in de rug? Dan vind je beslist een fiets die bij je past in de LRC-, A-, NT- of Lifestyle-serie.

De nieuwe e-bikes uit de B-serie van Norta zijn uitgerust met een middenmotor van Bosch, waarmee je perfect uitgebalanceerd kan fietsen. Het perfecte samenspel van motor, transmissie, besturingselektronica en sensoring zorgt voor een onvergelijkbare rijervaring.

De fietsen uit de nieuwe NT-serie van Norta zijn echte all-rounders. Wendbaar in de stad, comfortabel op het platteland. Typisch Norta!

Je wil graag een fiets die bij je past. Een fiets met een eigen gezicht, een opvallende uitstraling en leuke details. In de Lifestyle-serie van Norta vind je beslist wat je zoekt.

Special iBike edition!

Na een bedrijfsbezoek aan Norta maakt creëert Norta de B4000 met een tijdloos design en Bosch onderdelen extra voorzien van een super robuuste Nuvinci schakelaandrijving en versterkte wielen. Dit is de perfecte lange afstands tourfiets of de dagdagelijkse stadsfiets die het Antwerps stadsverkeer overleefd en jarenlang betrouwbaar fietsplezier garandeert.

Dank je NORTA!

Norta iBike edition