fbpx

Tern Vouwfietsen

Tern Vouwfietsen

Bij Tern bouwen ze fietsen die de verwachtingen tarten voor wat een vouwfiets kan doen. Ze bieden een breed scala aan fietsen aan voor verschillende soorten rijders.

Productfilosofie

Tern bouwt fietsen met het oog op het veranderen van de wereld. Of in ieder geval de manier waarop mensen zich verplaatsen. Hun fietsen brengen alles samen wat mensen nodig hebben om minder te rijden en meer te rijden.

De fiets voorstellen

Bij Tern stellen ze hun eigen medewerkers in staat om op de fiets naar het werk te komen met gratis fietsen, douches en kleedkamers. Verder in de wereld werken ze samen met de gemeentelijke vervoersautoriteiten om het gemakkelijker te maken om de fiets mee te nemen in het openbaar vervoer. En ze nemen actief deel aan fietsverenigingen om mensen te ondersteunen die de fiets willen gebruiken als een gezondere, groenere vorm van vervoer.

Bekroonde producten

Een van hun favoriete uitspraken: Richt hoog, richt dan hoger. Zij ontwerpen producten met het oog op functionaliteit en een lange levensduur. Maar ze vinden het niet erg dat ze ook erkenning krijgen van internationale topmerken op het gebied van design & innovatie.

Het beschermen van onze planeet

Een engagement voor duurzaamheid staat centraal bij wie Tern is. Ze ontwerpen fietsen zo dat ze effectief maximaal inzetbaar zijn. En ze zijn voortdurend op zoek naar manieren om de impact te verminderen, zoals het minimaliseren van verpakkingen, het specificeren van gerecycled karton en het verminderen van het gebruik van schadelijke chemicaliën zoals chroom.

Vanwaar de naam Tern?

De naam Tern komt van een kleine lichtgewicht vogel.

Ontdek alle fietsen van Tern

tern