fbpx

Triobike: Deens topdesign en kwaliteit

Triobike missie: stijlvol en planeetvriendelijk

Bij Triobike ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen ze transportoplossingen voor gezinnen in de stad. Sinds 2004 geven ze gezinnen de keuze om alternatief te denken. Een keuze die een veilige, koele, gezonde, niet-vervuilende manier biedt om door drukke verkeerssituaties over de hele wereld heen te pendelen.

Triobike staat voor stijlvolle, planeetvriendelijke bakfietsen die een perfect alternatief zijn op de stadswagen en die jou en je belading comfortabel en vlot mee door het verkeer nemen. Optioneel met electromotor verkrijgbaar indien je een stevige duw in de rug verwacht!

Transportation solutions for urban families

Ontdek alle Triobike modellen

triobike logo

Waar bij iBike?

Onze winkel in de Lange Lozanastraat is gespecialiseerd in bakfietsen en cargobikes. Met meer dan 1000 M2 showroom staat er de grootste Antwerpse voorraad.

Visie

Met Triobike kies je ervoor om vrij en ruimdenkend te zijn. Je kiest voor een moderne kijk naar het leven. Triobike laat je gaan waar auto’s niet kunnen. Door groene parken en charmante zijstraten, gezonde lucht ademen met gelukkige kinderen. Reizen worden avonturen, ladingen worden lichter en dagen worden helderder. Je gaat waar je wilt en je doet het met een glimlach. We willen iedereen inspireren om elke dag met optimisme te begroeten en met gemak door het leven te gaan. Dit is wat we de trio-weg noemen.

Vier Triobike concepten

1. Triobike Mono: “Hello Mono, let’s explore”

Triobike Mono: stijlvol, licht én veilig

De Triobike mono is een van de lichtste driewielige bakfietsen ter wereld. Het aluminium frame en de plastic pod wegen slechts 31,5 kg. De pod is in één naadloos stuk gemaakt om stevig en veilig te zijn en alle materialen zijn vrij van zware metalen en schadelijke chemicaliën. Creëer je perfecte Triobike mono-achtbaan met een kleurenpalet van maximaal 648 prachtige combinaties en geniet van onderhoud dat net zo eenvoudig is als een tweewielerfiets. Triobike mono is het veiligste, gemakkelijkste en meest stijlvolle alternatief voor het kopen van een auto.

Laten we veilig zijn!

Wij hechten veel waarde aan uw veiligheid en rijplezier. Daarom zijn wij sinds 2004 het eerste bedrijf op het gebied van bagagedragers dat door de Deense consumentenorganisatie werd getest op veiligheid. Wij waren ook de eersten ter wereld die 5-puntveiligheidsgordels introduceerden. Een intensieve kwaliteitscontrole is standaard op al onze bakfietsen om ervoor te zorgen dat uw bakfiets tot in de perfectie is samengesteld.

De unieke monobox

Er zijn maar weinig plaatsen veiliger dan de comfortabele stoel van de Triobike mono-box. We zijn een pionier in een unieke vormtechniek om dit in één naadloos stuk te maken dat extreem zwaar is. De buitenhuid, gemaakt van ABS vacuüm gevormd plastic met afgeronde randen, is duurzaam en schokbestendig. De schaal is gevuld met PU-schuim, waardoor een sterke, maar lichte ‘sandwich’-constructie ontstaat voor maximale bescherming van passagiers. De doos heeft helemaal geen onderhoud nodig en de kleur vervaagt niet: hij is gemaakt om te werken bij elk weer, bestand tegen een zeer breed temperatuurbereik. De box is eenvoudig schoon te maken en is zelfontluchtend. Met een binnenbreedte van 80 cm is dit de meest ruime en comfortabele doos op de markt.

Veiligheid en comfort zijn nog nooit zo perfect op elkaar afgestemd!

Werk je niet in het zweet

Met onze elektrische e-power-motorsystemen trotseer je zonder enig probleem elke heuvel en maak je lange ritten makkelijk met de volledig opgeladen batterij. De krachtige middenmotor van de Brose Drive S, met een koppel van 90 Nm, doet al het werk voor u in volledige stilte. Het stijlvolle display helpt u het batterijniveau, de afstand en de snelheid bij te houden en kunt u precies kiezen hoeveel u wilt van de motor. Alle e-systemen geleverd door Triobike voldoen aan de EN 15194-norm.

Remmen zoals F1-bolides

De Triobike mono is uitgerust met hydraulische schijfremmen, de beste beschikbare technologie die rechtstreeks is overgenomen van de auto-industrie. Zelfs bij hoge snelheden en wanneer de pod volledig is geladen, kunt u met een kleine druk op de remhendels een korte stop maken. De Triobike mono is ook uitgerust met een parkeervergrendeling. U kunt de P-lock eenvoudig met één hand activeren, zodat u op een veilige en ontspannen manier kunt laden of lossen.

Stabiel en plezierig

Op de Triobike mono zijn de voorwielen enigszins geneigd om de wegligging en stabiliteit van de fiets tijdens de rit te verbeteren. Bovendien zijn onze trikes ontworpen om naar binnen te leunen bij het draaien. Deze functie biedt niet alleen een soepele en comfortabele rijervaring: als de massa van de berijder aan dezelfde kant ligt als de bocht, neemt ook de stabiliteit en het rijcomfort toe. Je hoeft nu alleen maar te genieten van de rit!

Kleurrijke attracties voor kleurrijke denkers

Triobike gaat helemaal over je vrijheid om te kiezen en uit te drukken wie je bent. Onze brede selectie van kleuren, stijlen, functies, accessoires en aanpassingsmogelijkheden opent een wereld van mogelijkheden om mee te spelen. Kap- en zitkleuren vervagen nooit dankzij een speciale waterbestendige, brand geteste en 100% UV-stabiele materialen.

Maureen & Kim, trotse monobike-eigenaars:

https://youtu.be/qPDK0W-B9OM

triobike

2. Triobike Boxter: “Hello Boxter, let’s explore more”

Triobike Boxter: veilig ruim én praktisch

Een stijlvol en planeetvriendelijk alternatief voor de gezinsauto. De Triobike-boxer brengt u en alles wat u maar kunt door de stad kunt dragen met gemak en comfort. (Als u een beetje hulp nodig heeft, kunt u een model met motor kiezen). Geen spitsuur meer, geen parkeerplaatsen of vertraagde treinen. Alleen jij, je kinderen, heel veel spullen en de open weg. Geniet op elk moment van het jaar van de rit op uw boxbike bij elk weertype.

Drie kinderen, je hond en al je boodschappen

De Triobike-boxer kan veel dragen. Kinderen, huisdieren, boodschappen, tuingereedschap, grote pakketten, zelfs een kerstboom. En de ruime boxmodule is vierkant, waardoor het uiterst praktisch is om grote ladingen te stapelen. De vloer heeft een anti-slip oppervlak voor de veiligheid en de doos is gegoten in een solide, naadloos stuk zonder gevaarlijke gewrichten of scherpe randen, waardoor het geheel kind en gebruiksvriendelijk is. Met de kap kunnen uw kinderen (en het huisdier van de familie) genieten van een panoramisch uitzicht over de stad en kunnen ze gemakkelijk worden neergeklapt op zonnige dagen.

Ruimte om te bewegen

De Triobike boxer pod is groot, licht en stoer. Een unieke vormtechniek creëert de doos in één naadloos stuk met gladde, afgeronde randen om duurzaam en schokbestendig te zijn. De doos is vierkant voor eenvoudig stapelen, heeft een inhoud van 280 liter, heeft een antislip-vloer en is ruim en zeer veilig omdat hij is gemaakt van PU-schuim, een materiaal met een lage dichtheid en een hoge weerstand dat grote hobbels en zware belastingen aan kan.

Krachtig e-powersysteem

Met het e-power systeem op de Triobike boxter bakfiets kunt u heuvels plat maken, zelfs wanneer je volledig bent geladen. Lange reizen worden een briesje! De krachtige middenmotor van de Brose Drive S, met een koppel van 90 Nm, doet al het werk voor u in volledige stilte. Het display houdt je batterijniveau, afgelegde afstand en snelheid bij (en voor je energiekere dagen, voel je vrij om de motor aan te passen en doe je zelf een beetje pootjes). Alle e-systemen geleverd door Triobike voldoen aan de EN 15194-norm.

Katrien & Morten, trotse Triobike Boxter eigenaars

3. Triobike Cargo: “Hello Cargo, let’s deliver”

Triobike Cargo

De Triobike Cargo is een transportfiets waarmee u snel en eenvoudig grote ladingen overal in de stad kunt afleveren. Bespaar op transportkosten, red de planeet en bespaar jezelf veel stress … van kinderen tot boodschappen of zware dozen voor kleine bedrijven en ‘ongebruikelijke’ artikelen, het is geen probleem met Triobike Cargo. Het lichtgewicht aluminium frame is ongelooflijk sterk. Het is gebouwd voor snelheid en behendigheid en ziet er prachtig uit! Maar is ook zeer veelzijdig: u kunt het voordek uitrusten met een breed scala aan accessoires. Dus, of je nu een plaatselijke bakker bent die brood bezorgt of een drukke vader die de kinderen op school laat vallen, laat de Triobike Cargo je spitsuren verslaan en op tijd en stijl aankomen.

Gemaakt om te dragen

De Triobike Cargo kan een indrukwekkende totale maximale belasting tot 200 kg dragen! En banden zonder groeven geven je volledige gemoedsrust tijdens het passeren van files en wachtende bussen. Deze bakfiets is een betrouwbaar dagelijks werkpaard dat grote ladingen gemakkelijker maakt en fietsen in de stad spannender maakt.

Behendig en sterk

De Triobike Cargo heeft een naadloos en licht aluminiumframe dat ongelooflijk sterk is met gebogen ‘zijvleugels’ in 3D. Het frame is zorgvuldig uit één stuk vervaardigd om veerkrachtig en duurzaam te zijn. Het houdt je ook snel en scherp in de straten van de stad. Deze transportfiets is gebouwd voor snelheid en ziet er prachtig uit!

Makkelijk rechtsaf slaan

Het Triobike voorwiel biedt een grotere draaihoek naar rechts. Dit maakt de fiets verrassend eenvoudig te manoeuvreren in krappe ruimtes.

Ruimte voor je kinderen

Met een binnenbreedte van 62 cm is de Triobike Cargo een van de breedste tweewielers-bakfietsen op de markt en kan hij gemakkelijk twee kinderen vervoeren. De stoelen zijn zacht, comfortabel en bevatten geen schadelijke chemicaliën, PVC of zware metalen. Ze komen in verschillende kleuren zoals ‘petrol’, ‘cardinal’ of ‘grass’ en zien er geweldig uit. Vrees voor die regenachtige dagen? maak je geen zorgen: we hebben ook een complete selectie van kappen voor zowel een als twee kinderen set-up. Geweldige ritten wachten u en uw kinderen ongeacht het weer!

Flight case

Wanneer u een bedrijf runt, is tijd geld. Bevestig de superveilige flightcase-box aan je Triobike Cargo en rijd volgens jouw schema door de stad. De flightcase-box is groot, licht, waterdicht en sterk, zodat uw inhoud 100% veilig is. Het komt ook met een veilige vergrendeling voor volledige gemoedsrust. Files zijn zo verleden tijd!

4. Triobike Cargo Big: “Hello Cargo Big, let’s deliver more”

Triobike Cargo Big: Flexibel, behendig én sterk

De nieuwe Triobike cargo big heeft een uitgebreid laadplatform met een indrukwekkende lengte van 107 cm, waardoor u meer ruimte hebt voor alle soorten leveringen: grotere dozen, langere bomen, bredere tv-schermen of gelukkiger kinderen met hun benen gestrekt. De nieuwe maat betekent feitelijk dat elke vierde lading gratis is! Het is een opwindende oplossing voor snelle en duurzame levering in de binnenstad.

Extra groot, extra sterk

We hebben niets aan het toeval overgelaten met de Triobike cargo big. Het frame is bij alle belangrijke drukpunten verstevigd om industrieel zwaar gebruik te kunnen verwerken. Het heeft een verlengde middenbuis om het extreem volledig stabiel te maken bij zware belasting.

Zware ladingen, lichte fiets

We hebben elk onderdeel van de lading zorgvuldig samengesteld om ervoor te zorgen dat het de lichtste bakfiets in zijn categorie is. Dit betekent dat u in stadsverkeer sneller en flexibeler kunt zijn. De scherpe rechtsdraaifunctie zorgt voor verrassend eenvoudige bediening en manoeuvreerbaarheid. Elk detail is afgestemd op topprestaties.

Een stille rit

De Triobike cargo big kan worden uitgerust met Gates Carbon Drive en de Enviolo CA. Dankzij de riem en de interne versnellingsnaaf is deze combinatie bijna onderhoudsvrij en krijg je een nog stillere en soepele rijervaring. Ontspan en geniet van de zingende vogels!