fbpx

Urban Arrow bakfietsen

Urban Arrow is een vrij jong merk dat enkel elektrische bakfietsen maakt. Hierdoor hebben zij zich vanaf de tekentafel tot productie volledig kunnen richten op de goede rijeigenschappen. Dit vertaalt zich in een grote tevredenheid van onze klanten. Dankzij de geometrie van het frame heeft deze fiets de perfecte balans om je vlot en veilig door het verkeer te laten manoeuvreren.

Urban Arrow maakt aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen ze het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Dit doen ze trouwens  niet alleen voor Nederland en België. Ze willen  de beste transportfietsen voor de rest van de wereld maken. En daarom zijn ze actief in 11 landen.

Ambitie

Uiteraard zijn we continu bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van onze fietsen en accessoires om de fietservaring zo optimaal mogelijk te maken. Dit resulteerde in 2010 en 2013 in internationale prijzen.

Maar, het kan altijd nog beter. Daarom werken we bij Urban Arrow volgens een ‘open source’ principe. Dat houdt in dat we studenten, fietsliefhebbers en dealers mee laten denken over onze producten. Mocht jij dus ideeën hebben over hoe we onze producten nog beter kunnen maken, dan horen we dat graag!

Model Family

Dit model is uiterst geschikt voor gezinnen die op aangename en eenvoudige wijze zich in het dagelijks verkeer begeven. Door de verschillende mogelijkheden aan uitbreidingen kan je deze fietsen helemaal op jouw noden afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Toch nog boodschappen onderweg, geen probleem, deze fiets heeft voldoende ruimte om al jouw spulletjes te vervoeren. 

Veiligheid

Dit model heet de Family en dat is niet voor niets. Onze focus ligt op de veiligheid van je kinderen. Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager en heeft de Family de best mogelijke grip op de weg. De kinderen worden extra goed beschermd door de robuuste en stootvaste EPP-bak.

We hebben ook aan de bestuurder gedacht. Die kan altijd met de voeten bij de grond, maar zit wel goed rechtop. De Family biedt zo een optimaal comfort en tegelijkertijd goed zicht op de weg.

De Urban Arrow Family is dè vervanger van de auto. De fiets wordt standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en met een extra bankje voorin is er plaats voor een derde kind. Als je dan ook nog iemand op de achterdrager meeneemt, komt de elektrische trapondersteuning goed van pas. Je zoeft door het verkeer.

Je gaat vliegensvlug naar school toe om je kind op te halen en je parkeert gewoon op de stoep voor het schoolplein. De allerkleinste gaat in de Maxi Cosi in de bak naast de teckel. Het past allemaal makkelijk in de Urban Arrow Family.

Ontdek de Family, Shorty en Cargo

Model Cargo

Bezoek hiervoor zeker onze iBike Cargo-website.

Deze modellen richten zich op volume, van een kleine cargo fiets(shorty) tot groene ‘bestelfiets‘ (XXL). Verschillende bedrijven hebben de weg naar deze fietsen al gevonden en positief beoordeeld.

Wil jij jouw gezin of bedrijf laten kennismaken met één van deze prachtfietsen, kom langs in onze showroom te Antwerpen waar je al deze fietsen kan bewonderen en je met het juiste advies wordt bijgestaan in de juiste keuze. Enig in Antwerpen met 1000m2 showroom.

Driewieler Cargo Tender

De Tender is specifiek bedoeld voor bedrijven die iets te vervoeren hebben, zoals postbedrijven, koeriers en boodschappenbezorgdiensten. Het is een elektrisch aangedreven driewielfiets, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De Tender 1500 heeft een laadvermogen van maar liefst 1500 liter en 350 kilo. Dankzij de krachtige elektrische trapondersteuning rijdt de fiets zeer licht, ook met zware lading. De fiets mag zowel op de weg als op het fietspad rijden en is zo ontworpen dat verkeerspaaltjes geen obstakel vormen. Met de Tender rijdt men langs de file en parkeert men eenvoudig voor de deur. Tenslotte stoot de Tender natuurlijk geen fijnstof uit en rijdt hij volgens Urban Arrow nagenoeg geluidloos.

Kijk zeker eens naar de ATV-reportage over bakfietsen.

 

tender