fbpx

Urban Arrow bakfietsen

Urban Arrow is een topmerk dat enkel elektrische bakfietsen produceert. Door de geometrie van het frame heeft deze fiets de perfecte balans om je vlot en veilig door het verkeer te laten manoeuvreren. Dit vertaalt zich dan ook in een grote tevredenheid van onze klanten.

Urban Arrow maakt aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen ze het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Dit doen ze trouwens  niet alleen voor Nederland en België. Ze willen  de beste transportfietsen voor de rest van de wereld maken. En daarom zijn ze actief in 11 landen.

Ambitie mét iBike

Urban Arrow is continu bezig met het ontwikkelen, testen en verbeteren van zijn fietsen en accessoires om de fietservaringen zo optimaal mogelijk te maken. Dit resulteerde in 2010 en 2013 in internationale prijzen.

Maar, het kan altijd nog beter. Daarom werken ze bij Urban Arrow volgens een ‘open source’ principe. Dat houdt in dat ze studenten, fietsliefhebbers en dealers mee laten denken over hun producten. Ook iBike denkt voortdurend mee met Urban Arrow. Suggesties en concrete verbeteringen worden uitgewisseld.

Urban Arrow

De grootste van Antwerpen

Wil jij jouw gezin of bedrijf laten kennismaken met één van deze prachtfietsen, kom langs in onze showroom te Antwerpen waar je al deze fietsen kan bewonderen, met het juiste advies wordt bijgestaan en kan testrijden. Enig in Antwerpen met 1000m2 showroom. Ook op afspraak mogelijk.

Model Family

Dit model is uiterst geschikt voor gezinnen die op aangename en eenvoudige wijze zich in het dagelijks verkeer begeven. Door de verschillende mogelijkheden aan uitbreidingen kan je deze fietsen helemaal op jouw noden afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Toch nog boodschappen onderweg, geen probleem, deze fiets heeft voldoende ruimte om al jouw spulletjes te vervoeren.

Veiligheid

De focus ligt volledig op de veiligheid van de kinderen. Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager en heeft de Family de best mogelijke grip op de weg. De kinderen worden extra goed beschermd door de robuuste en stootvaste EPP-bak.

Uiteraard is ook de bestuurder van groot belang. Die kan altijd met de voeten bij de grond, maar zit wel goed rechtop. De Family biedt zo een optimaal comfort en tegelijkertijd goed zicht op de weg.

De Urban Arrow Family is dè vervanger van de auto. De fiets wordt standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en met een extra bankje voorin is er plaats voor een derde kind. Als je dan ook nog iemand op de achterdrager meeneemt, komt de elektrische trapondersteuning goed van pas. Je zoeft door het verkeer.

Je gaat vliegensvlug naar school toe om je kind op te halen en je parkeert gewoon op de stoep voor het schoolplein. De allerkleinste gaat in de Maxi Cosi in. Het past allemaal makkelijk in de Urban Arrow Family.

urban arrow

Cargo modellen

Bezoek hiervoor zeker onze iBike Cargo-website.

Deze Urban Arrow-modellen richten zich op volume: van een kleine cargo fiets (model Shorty) over groene ‘bestelfiets‘ (model XXL) tot de Cargo Tender. Verschillende bedrijven hebben de weg naar deze fietsen al gevonden en positief beoordeeld.

ATV op bezoek in 2018

iBike Wilrijk perfect bereikbaar tijdens de werken. Ontdek hoe ...... Dit bericht Sluiten