Antwerpse mobiliteitstips van iBike

Ook 2018 staat in het teken van de Antwerpse mobiliteit.
In Antwerpen, waar het stadscentrum steeds moeilijker met de auto bereikbaar is, biedt de fiets je dé ideale oplossing. Schenk jezelf in 2018 meer tijd en minder stress door eens flink na te denken over je mobiliteit en welke oplossingen de juiste fiets kan bieden.

Je woon-werk verplaatsing weldra met een elektrisch fiets? Of een vouwfiets in je koffer en op de trein? Een bakfiets om de kinderen naar school te brengen of een cargobike om je materialen ter plaatse te brengen?

Ontdek onze mobiliteitstips. We weten zeker dat ze inpirerend zullen werken. Tot weldra in één van onze 8 winkels. iBike, wij zijn van Antwerpen.

 

Tip 5: Mobiliteit met je vouwfiets in de koffer of op de trein?

Felix geniet met zijn vouwfiets van zijn vrijheid in onze stad.

Ontdek iBike’s exclusieve conceptstore met compacte – en vouwfietsen op het Eilandje.

Tip 4: Met de juiste stadsfiets geraak je ver

Elias gebruikt zijn degelijke stadsfiets voor quasi alles in en rond Antwerpen.

Tip 3: Een bakfiets voor bedrijven 

Fé van ASX-IBECO bezorgt pakjes in Antwerpen met haar gepersonaliseerde bakfiets voor bedrijven.

Tip 2: Je woon-werk verkeer met de elektrische fiets (ebike)

Ontdek hoe Gerard zijn moto inruilde voor een snelle elektrische fiets of speed pedelec. Elke dag op en af naar zijn werk en veel ‘relaxer.’

Tip 1: Met je kids op stap in de bakfiets of family bike

Ontdek waarom onze klant An voor een elektrische bakfiets koos ipv een tweede wagen. Een beslissing waar ze elke dag samen met haar kinderen plezier aan heeft.

Wist je dat bakfietsen al bijna even lang bestaan dan gewone fietsen en dat onze winkel in de Lange Lozanastraat de grootste showroom met bakfietsen en cargobikes heeft?