netwerken

Netwerken in een fietsenwinkel

Vrijdag 2 november verzamelden een 30-tal ondernemers in de iBike fietsenwinkel te Wilrijk voor een Open Coffee. Voor openingsuur netwerken tussen de fietsen met een tas koffie. ’t Is eens iets anders. Het was Saul Klein die in 2007 begon met de OpenCoffeeClub in Londen. Zijn doel was om ondernemers en investeerders bij elkaar te brengen. Dit idee heeft uiteindelijk geleid tot een informele netwerkclub over de hele wereld.

De Open iBike Coffee wil bijdragen aan het doel van Saul Klein, namelijk ondernemers bij elkaar brengen op een laagdrempelige manier. Het werd een fijne meeting met Marijke Van Hoorebeeck als host. Frank, Daniel en Ellen kregen 5 minuten om te schetsen waar hun onderneming voor staat.

  • Buurman Frank van Solution is een ideeën- en tentoostellingbouwer. Solution wil gewoon oplossingen leveren. “Problemen vermijd je niet door na te denken maar door voor te denken. Een goed concept en een goede planning vermijdt problemen, en dat is logischer en kosten effectiever dan achteraf problemen op te lossen.”
  • Daniel had het lef om in een fietsenwinkel zijn automerken te presenteren ????. Vooral Jaguar is aan een sterke remonte bezig en is klaar om de brede markt te veroveren, ook met een elektrisch model.
  • Ellen van B2Bike begeleidt bedrijven van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan. Gezondere, blijere medewerkers die beter op tijd komen. Besparen op parkeer-  en autokosten. Een groener en vriendelijker imago. Een competitief voordeel bij het aantrekken en behouden van talent. Dat is wat u bereikt als u binnen uw organisatie bedrijfsfietsen aanbiedt.

Koffie mét inspiratie en nieuwe contacten

Wij vonden het een erg leuk concept. Voor herhaling vatbaar. Erg fijn om collega ondernemers uit de regio te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen mét en zonder de fiets ????.

Klik op één van de foto’s voor de volledige reeks.

Photo’s by Willem

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *