Bakfiets en vakantiebakfiets te huur

Met onze elektrische huurcargobikes van Urban Arrow. wordt reizen of die zondagse piknik een hele andere ervaring. iBike verhuurt twee types elektrische bakfietsen voor particulier gebruik.

 

1. Urban Arrow Family (voor 2 kinderen)

Dit is de meest populaire variant uit het Urban Arrow-assortiment. De Family wordt reeds door veel gezinnen ingezet in het dagelijks leven. Hij is snel, ongevoelig voor files en toch groot genoeg om 2 kindjes veilig en comfortabel mee te nemen. Urban Arrow is een topmerk dat enkel elektrische bakfietsen produceert. Door de geometrie van het frame heeft deze fiets de perfecte balans om je vlot en veilig door het verkeer te loodsen. Dit vertaalt zich dan ook in een grote tevredenheid van onze klanten. Het zadel is makkelijk in hoogte instelbaar.


Voorwaarden

Niet per dag mogelijk
Weekend: €135 (btw in)
Midweek: €105 (btw in)
Week: €240 (btw in)

De fiets is omnium verzekerd Pechverhelping in België inbegrepen Waarborg bedraagt €1150


2. Vakantiebakfiets XL met bagagebak

iBike bedacht de Vakantiebakfiets. Een elektrisch ondersteunde extra lange bakfiets met een specifieke koffer om al je bagage in op te bergen. De bak is gemaakt uit duurzame en sterke materialen die tegen een stootje kunnen. De binnenkant is zacht en beschermt je bagage. Dubbele batterij en smartphone-houder zijn voorzien. Een oplaadpunt voor je gsm en voor de fietsaccu is ingebouwd. Het deksel van de bak is afneembaar. Met de ingebouwde tafelpoten maak je hier snel een tafel van. Het zadel is makkelijk in hoogte instelbaar zodat iedereen hier perfect op de fiets zit.

 

 

Voorwaarden
 

Niet per dag mogelijk
Weekend: €135 (btw in)
Midweek: €105 (btw in)
Week: €240 (btw in)

De fiets is omnium verzekerd Pechverhelping in België inbegrepen Waarborg bedraagt €1150

Verlengd weekend is van vrijdag 15u tot dinsdag 12u
Midweek is van dinsdag 13u tot vrijdag 14u
Fietsverhuur vertrekt vanuit de winkel van  in antwerpen

Wil je een bakfiets huren of wens je meer info?

Bel 03/257.56.95 tijdens de openingsuren (van dinsdag tot en met zaterdag van 10u-18u) of stuur een bericht via het formulier.