ibike x gleam

MULTI USE BIKE GLEAM

Met als doel een revolutie teweeg te brengen in de mobiliteit en zich aan te passen aan de veranderende behoeften op het gebied van voortbeweging, heeft GLEAM een unieke MULTI USE BIKE ontwikkeld met dynamische kanteltechnologie en volledige vering.

De technologie overwint met gemak stoepranden en vluchtheuvels.

En dankzij de grote laadruimte en verschuifbare carrosserie-opties, biedt de fiets een breed scala aan gebruiksmogelijkheden.

 

 

Emissievrije, betaalbare en snelle transportoplossing

Hoewel het GLEAM-wiel een driewieler is, rijdt het als een tweewieler. De fiets beweegt  zich behendig en veilig door bochten, waarmee GLEAM zich onderscheidt van andere producten.

Met zijn eigen dynamische kanteltechnologie (DTT), die de lading altijd in balans houdt, en volledige vering is de fiets niet alleen ideaal voor in de stad, maar ook voor op het platteland.

De GLEAM Multi Use Bike is een emissievrije, betaalbare en snelle transportoplossing die voldoet aan de behoeften van bedrijven en particuliere gebruikers.

 

ibike x gleam
ibike x gleam

Ontwerp en productie in Europa

Er worden verschillende carrosserieën tussen 300 - 600 liter aangeboden.

In 2020 startte de GLEAM ook de nieuwe gezinsaanvulling "FLEX.Life". Tot twee kinderen en honden kunnen veilig en comfortabel met de fiets worden vervoerd. Het FLEX-systeem zorgt voor flexibiliteit en een verwisseling van de bovenbouw in slechts 30 seconden.

Terwijl het frame afkomstig is van Italiaanse gerenommeerde partners in motorfietsontwikkeling, wordt de fietsen in Nederland in een Smart Factory geassembleerd en bevindt het hoofdkwartier zich in Wenen.

Bij iBike zijn we trots dat we dit merk aan ons portfolio kunnen toevoegen en exclusieve dealer zijn voor de regio Antwerpen.

Een straffe nieuwkomer, deze Multi Use Bike!

Use Cases van de GLEAM in uw bedrijf (of zelfs privé)

 

Wat maakt de GLEAM zo speciaal?

Dankzij de dynamische kanteltechnologie en het FLEX-systeem is het mogelijk om in slechts 30 seconden te wisselen tussen verschillende wegomstandigheden en beladingen.

GLEAM combineert componenten van een mountainbike met die van een bakfiets
Beperkingen als files, laadruimtecapaciteit, tijd en vervuiling behoren tot het verleden. Gemakkelijk, snel en kosteneffectief transport in de stad en op het platteland wordt mogelijk gemaakt met GLEAM.

Comfortabele rit met Dynamische Kantel Technologie
Zeven jaar ontwikkeling is gestoken in de dynamische kanteltechnologie om in alle wegomstandigheden comfortabel te kunnen rijden. Samen met de volledige vering blijft de lading stabiel, en heeft de bestuurder een dynamische en comfortabele rit.

Snelle aanpassingen van de lading met het Fast Lock Extension System
GLEAM zorgt ervoor dat hij voor elke levenssituatie de juiste carrosserie heeft. Dankzij het FLEX-systeem kan de grote bagageruimte snel en eenvoudig worden aangepast, waardoor de GLEAM een fiets voor meerdere doeleinden is.

Nóg inspiratie nodig? Bekijk dan zeker even de onderstaande video's!

Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported: