De vakantiebakfiets: je bagage altijd mee

Fietsvakanties bestaan al vele jaren. We denken daarbij al snel aan avontuurlijke reizen in een ander continent met een échte trekkingfiets. Fantastische verhalen kan je hierover ontdekken oa bij de Vakantiefietser. Fietsvakanties in eigen land worden alsmaar populairder. Het corona-virus heeft dit enkel maar versterkt. Met zijn allen ontdekken we ons prachtig land. Maar hoe ga je met je (jong) gezin op fietsvakantie? En stop je ’s avonds bij een hotel om te overnachten of kies je voor een lokale camping?

En wat met je bagage? Vaak zijn je stadsfietsen (elektrisch of niet) niet uitgerust om veel bagage mee te nemen. iBike biedt daarvoor nu dé oplossing.


De Vakantiebakfiets: speciale bakfiets voor je bagage​

 

iBike bedacht de Vakantiebakfiets. Een elektrisch ondersteunde extra lange bakfiets met een specifieke koffer of flightcase om al je bagage in op te bergen. De bak is gemaakt uit duurzame en sterke materialen die tegen een stootje kunnen. De binnenkant is zacht en beschermt je bagage. Een oplaadpunt voor je gsm en voor de fietsaccu is ingebouwd.


 

Fietsvakantie met gezin én bagage

 

Of je nu een weekend, midweek of  lange vakantie plant. Deze bakfiets vervoert je bagage veilig, comfortabel en droog. En bovendien combineer je de vrijheid van een actieve vakantie met een bijdrage aan de klimaatproblemen. De dubbele batterij zorgt ervoor dat je je eindbestemming zeker bereikt.

 

Wie rijdt er met de bakfiets: mama of papa?

 

Het maakt niet uit wie met deze fiets rijdt en wie eventueel met de andere (bak)fiets rijdt mét de kindjes. Of rijden je kinderen al zelfstandig? De Vakantiebakfiets is makkelijk en in een klik aanpasbaar voor elke fietser.

 

Zondagse picknick aan tafel​

Vakantie, weekendje of een zondagse piknik? Het krasvrij deksel van de bak is snel afneembaar en om te vormen naar een tafel. De ingebouwde tafelpoten draai je er makkelijk in … en hop .. aan tafel.

 


Antwerpen rijdt altijd mee

Wij zijn van Antwerpen en zijn daar fier op. Daarom is de rechterkant van de bak bestickerd met een rustgevend beeld van Rechteroever met oa het Havenhuis. En de linkerkant … uiteraard met een fantastisch zomers beeld vanop Linkeroever. Zo is Antwerpen altijd een beetje mee en heb je wellicht een aanknopingspunt voor elk nieuw gesprek tijdens je trip. Bovenop vind je een fietskaart van onze Koekenstad. Je weet maar nooit als je het Noorden zou kwijt raken .