Vaude. Droog op natte dagen.

Droog blijven op natte dagen
De zomer is in het land en het is vakantie. Het perfecte moment om uw stalen ros van stal te halen en eropuit te trekken. Jammer genoeg hebben wij in België wel vaker te maken met wisselvallige weersomstandigheden. Onder het Zweeds motto: “Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” oftewel “Slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel”, stellen we jullie graag de uiterst kwalitatieve en duurzame regenkledij van VAUDE voor.

Ondernemersethiek
iBike kan zich vinden in de ondernemingsethiek van Vaude en daarom bieden we je dit merk dan ook graag aan. Als het water tijdens je volgende fietstrip weer met bakken uit de lucht valt, laat je dan niet afschrikken. Spring vrijblijvend een iBike-winkel binnen en ontdek deze kwalitatieve, duurzame regenkledij die je droog houdt op natte dagen.

Vaude x duurzaam

"Klimaatbescherming is de verantwoordelijkheid van elke onderneming. En met het oog op de mondiale klimaatcrisis valt daarover niet te onderhandelen. Consequent duurzaam en dus klimaatvriendelijk ondernemen is de enige zinvolle manier voor onze toekomst." 
- CEO VAUDE

Outdoor

Albrecht von Dewitz richtte dit merk op in de 70-er jaren toen het begrip “Outdoor” nog helemaal niet bestond en outdoorkleding dus nog nauwelijks aangeboden werd.

VAUDE, dat hij naar zijn initialen v. D. (spreek uit als [fau´de]) vernoemde, is ondertussen één van de meest toonaangevende outdoormerken van Europa.

Duurzaam
Vorig jaar nog richtte VAUDE de VAUDE Academy voor duurzaam ondernemen op. Die ondersteunt andere bedrijven met gefundeerde expertise om hun organisatie duurzaam en toekomstbestendig te maken.

VAUDE is een merk dat zich inzet voor het klimaat en voor het duurzaam ondernemen. Sinds 2012 werken ze op hun hoofdkantoor in Zuid-Duitsland al volledig klimaatneutraal. Dit is echter nog niet voldoende. Het Duitse merk wil zo snel mogelijk al zijn producten klimaatneutraal produceren.
www.vaude.com