Speed pedelec 45 km/u (93)

Speed pedelec 45 km/u (93)

 

Speed pedelec kopen in Antwerpen: laat je niet pakken in snelheid!

 

Een speed pedelec kopen in Antwerpen? Dé methode om moeiteloos de files te kloppen. Met de high speed ebikes van iBike haal je tot 45 kilometer per uur als je zelf mee trapt. Zo kom je netjes op tijd én fris als een hoentje op je bestemming aan, ook als die net iets verder trappen is. Daarom gebruiken pendelaars die grotere afstanden moeten afleggen met de glimlach hun speed pedelec in Antwerpen. Wil je speed pedelecs vergelijken? Dat kan oa op sites als SpeedPedelec.org. Met je speed pedelec laat je je niet pakken in snelheid, maar bij voorkeur ook niet in kwaliteit. Wil je naar het werk zoeven op een betrouwbare high speed ebike? Kom dan je speed pedelec in Antwerpen testen in een van de iBike winkels.

 

Speed pedelec kopen in Antwerpen: maximale ondersteuning!

Wie kiest voor een speed pedelec van bij iBike kiest voor een maximale ondersteuning. Dat geldt niet alleen voor de snelheid waarmee je straks met je speed pedelec in Antwerpen rondrijdt, maar ook voor de begeleiding waarvan je geniet in elk van de 8 iBike-winkels.

Op zoek naar een speed pedelec in Antwerpen? Dan kies je voor een persoonlijke begeleiding, absolute topmerken en medewerkers die jouw behoeftes feilloos weten te analyseren. Tenslotte ga je niet zomaar een speed pedelec kopen, je wil net die speed pedelec kopen die het best bij jou past.

 

Dé referentie voor je high speed ebike in Antwerpen

 

Bij iBike weten we het een en ander af van ebikes. Zo weten we ook dat wie graag hard leeft, ook graag hard fietst, bij voorkeur in stijl. Daarom kan je geen speed pedelec kopen in Antwerpen zonder langs te komen bij iBike. In de iBike-winkels kies je uit een ruim assortiment speed pedelecs. We hebben gegarandeerd het model en de kleur die bij je passen. En omdat de juiste look belangrijk is – maar ook niet alles – kan je jouw speed pedelec meteen ook even testen. Een proefritje op hoog niveau en aan hoge snelheid. Een speed pedelec kopen in Antwerpen? Dat doe je bij iBike! Spring binnen in één van onze 8 winkels in ’t Stad.


Meer info: