Stadsfietsen (256)

Stadsfietsen (256)

 

Elektrische stadsfiets kopen in Antwerpen: vrijheid blijheid bij iBike!

 

Echt genieten van de stad? Met een elektrische stadsfiets, natuurlijk. Wind in de haren, vlotte trapondersteuning‚ én op een modelletje dat bij je stijl past. Op de elektrische fiets Antwerpen ontdekken is een waar plezier. Meer nog: het is een investering in vrijheid, mobiliteit én fietsplezier. Een elektrische stadsfiets is dé oplossing als je belang hecht aan milieuvriendelijk transport dat beweging en rijplezier combineert. Want dat is wat je van je elektrische fiets mag verwachten: opnieuw voluit genieten van elke rit, zélfs die naar het werk.

 

Elektrische stadsfiets kopen in Antwerpen: puur fietsplezier!

Een elektrische stadsfiets in Antwerpen heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Je gaat niet alleen met de glimlach de fiets op. Wanneer elke fietsrit korter lijkt, ga je als vanzelf meer fietsen, kwestie van extra lang van je elektrische stadsfiets te kunnen genieten. Droom je van een elektrische stadsfiets? Antwerpen heeft schitterende fietsroutes en je rijdt zonder file het centrum door. Een ebike biedt je een ongekende vrijheid terwijl je geniet van een geavanceerde en ecologische technologie. Een elektrische stadsfiets is hét hedendaagse transportmiddel voor wie het leven in de stad voluit wilt beleven.

 

iBike, hét adres voor een ebike in Antwerpen

 

Wil je een elektrische stadsfiets kopen in Antwerpen? Dan wil je graag een fietswinkel in de buurt, bij voorkeur eentje met een ruim assortiment en evenveel expertise. Dat is iBike! Met acht iBike-winkels is er altijd wel een eentje bij jou in de buurt. Dat treft, ook na de aankoop van je elektrische stadsfiets, want je fietst snel en makkelijk even bij ons binnen als je vragen hebt of op zoek bent naar een accessoires. Kom je nieuwe elektrische stadsfiets meteen even testen. Je geniet van professioneel advies, een uitstekende service en een uitzonderlijk ruime keuze. Je vindt bij iBike elektrische herenfietsen en damesfietsen in alle modellen en kleuren. Op zoek naar een lowstep elektrische stadsfiets? Ook die hebben we voor je klaarstaan. Een elektrische stadsfiets kopen in Antwerpen? Kom je favoriete model ontdekken in onze winkels of online


    Meer info: