Hercules Versa f7

Fiets in de kijker: Hercules Versa f7

Je zoekt een fiets die geschikt is voor dagelijks gebruik, maar ook handig om deze zomer mee te nemen op vakantie. Een fiets mee krijgen met de auto of de trein is niet voor de hand liggend. Tenzij je kiest voor de Hercules Versa f7, dan is het een fluitje van een cent.

De Hercules Versa f7 is een niet-elektrische vouwfiets van Duitse makelij met tal van voordelen. Dit model is niet elektrisch. Hierdoor weegt deze fiets aanzienlijk minder wat het gemakkelijker maakt om hem in de hand te dragen. Maar dit betekent ook dat je deze fiets koopt voor een aantrekkelijke prijs. Toch zeker niet onbelangrijk.

Onderhoudsvriendelijk

Daarnaast rijd je niet met een ketting. In plaats daarvan krijg je een riem. Naast het feit dat dit erg onderhoudsvriendelijk is, heb je ook geen last van zwarte vegen aan je broek of in je koffer. Banden van 20” en een naafversnelling met 7 verhoudingen zorgen voor een comfortabele rit op verschillende ondergronden.

Deze vouwfiets plooi je in een mum van tijd op naar zijn kleinste vorm. Wanneer je ze terug gebruiksklaar maakt stel je zelf de hoogte van het stuur en zadel af wat maakt dat de Versus f7 geschikt is voor zowat alle gezinsleden, groot en klein.

Hercules Versa f7

Inclusief handige accessoires
Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, komt dit prachtexemplaar met voor- en achterlicht, een stevig bagagerek boven je achterwiel en de optie om vooraan een extra tas of mandje te bevestigen.


Kom zeker naar de winkel voor meer info en een testrit en bekijk het filmpje hieronder. De Hercules Versa 7 is bij iBike meteen leverbaar!

Video URL:
Currently supported: