iBike is officieel verdeler van Cannondale in Antwerpen

  • iBike is officieel verdeler van het iconische Amerikaanse Cannondale. Cannodale heeft altijd de grenzen van de fietstechnologie verlegd. Het was inderdaad Cannondale die de aluminium racefiets hielp doorbreken en de typische Lefty voorvork in de MTB-wereld introduceerde. Verschillende modellen bv de Supersix werden tot de beste bekroond door de vakpers. Wil je de Cannondale nostalgie terug beleven? Dan is deze website echt iets voor jou.

  • Cannondale is ook sterk in elektrische fietsen. Hun Urban e-bikes bieden extra vermogen bij elke pedaalslag, versnellen het woon-werkverkeer en vereenvoudigen het moderne leven. Snel, stijlvol en robuust – deze fietsen zijn de beste manier om door onze stad en daarbuiten te rijden.

Hoe het allemaal begon

  • Het was 1971: een jaar waarin de wereld snel begon te veranderen met een opwindende nieuwe geest van digitale uitvinding, creativiteit en verbeelding, samen met een wereldwijde drang naar een nieuw doel. Een nieuwe dageraad. En toch was het fietsen nog steeds heel traditioneel, heel conventioneel, volgens een soort regelboek: onze oprichters geloofden dat er een betere manier moest zijn.

  • Dus hebben we het regelboek gedumpt, hebben we een nieuw pad gekozen en hebben we een nieuwe manier gecreëerd. Vanuit een Connecticut-werkplaats zijn we begonnen met een revolutie in het fietsen ten goede, voor iedereen. We gingen uit van niets, we itereren en herhaalden en vanaf de eerste dag hebben we gewerkt aan baanbrekende materialen, ergonomie en technologie, en sindsdien hebben we niet meer teruggekeken.

  • We hebben de productie van aluminium en koolstofvezel aangekondigd, terwijl de rest van de wereld vastzat aan staal. We hebben de vering met enkelzijdige vorken door elkaar geschud en hebben ongelooflijke frames en producten ontworpen die het racen opnieuw hebben uitgevonden, waardoor we bekroonde fietsen hebben gecreëerd die mensen verder hebben geholpen.

  • Mensen hebben ons gek, belachelijk en nog erger genoemd. En toch, vanaf het begin wisten we dat wat we deden goed voelde en was het een verdomd spannend gezicht. Waar je ook rijdt, wat je ook berijdt, laat het wetboek vallen en laten we samen rijden.
Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported: