Over Moustache

 • Moustache is in de sterke overtuiging dat elektrische fietsen een ongelooflijke kans zijn voor de ontwikkeling van het fietsen! Een kwaliteitsvolle e-bike kan geluk brengen, of het nu in een stedelijke omgeving is, of in de vrije tijd, of voor intensiever rijden.
   
 • Het is een bepaalde visie op de e-bike. Een andere, moderne, innovatieve en kwalitatieve visie. Het is de wens om de fietser te beschouwen als onze prioriteit, het middelpunt van ons denk- en ontwikkelingsproces. Het is de wens om fietsen aan te bieden die zowel uniek zijn als de moeite waard door het combineren van design, comfort en gebruiksgemak. Moustache is ook een loopfiets om te leren rijden. Het is de enige fiets zonder elektrische trapbekrachtiging, maar voor ons is het een van de belangrijkste fietsen in onze collectie: tit’s a first bike, de fiets die een passie zal ontketenen bij de jongste rijders!
   
 • Moustache is een gestructureerde collectie met 8 families om alle verschillende rijbehoeften te dekken: urban, all road, road Electric Mountain Bike, elektrische tandem, walkbike zodat u de juiste Moustache voor u kunt vinden!

 

Moustache
 

 • Moustache is ook een loopfiets om te leren fietsen. Het is de enige fiets zonder elektrische trapondersteuning, maar voor ons is het een van de belangrijkste fietsen in ons gamma: het is de eerste fiets, die fiets die de passie zal doen oplaaien bij de allerjongsten!
   
 • Moustache is een gestructureerde verzameling met 12 families om tegemoet te komen aan alle verschillende fietsbehoeften: stadsfiets, hybride fiets, racefiets, mountainbike en kinderfietsen, zodat u de Moustache kunt vinden die het best bij u past!
   
 • Wilt u een fiets die gemaakt is voor de stad maar tegelijk ook volledig thuis hoort in het woon-werk-verkeer met langere afstanden, dan is Moustache iets voor u!
   

Video URL:
Currently supported: