Over orbea

  • Orbea is een Spaans-Baskisch merk dat zich voornamelijk sterk maakt door hun mooi aanbod sportfietsen. Dit van echte racefietsen tot een volledige mountainbike assortiment. Sinds het bedrijf zich in 1930 volledig richt op fietsen is het uitgegroeid tot marktleider in Spanje.

  • Het merk is erg geliefd bij de iBike collega’s. iBikers waarderen vooral de zorgvuldige afwerking en het prachtige design. Dat enthousiasme brengen wij maar al te graag over aan onze klanten.

  • Vooral in Deurne en Wilrijk hebben we een mooi aanbod Orbea voorradig. We helpen je graag verder met je specifieke vragen of wensen. Door de vele jaren koerservaring en liefde voor de racefiets kennen heel wat iBikers deze wereld door en door. Of je nu best voor dat ene model met schijfremmen gaat of toch beter voor de velgremmen kiest. Of past een carbon of een aluminium frame het beste bij je?

Orbea configurator


  • Vind je toch niet de exacte afwerking of kleurstelsel? Dan biedt de configurator MyO bij een groot aantal modellen de mogelijkheid om er een geheel eigen touch aan te geven of zelfs je naam erop te zetten. Dit bekijken we graag ook samen. Zo ben je zeker van de best mogelijke afwerking voor de beste prijs en een fiets die specifiek voor jouw fietsgebruik is bestemd.​


Het aanbod


  • Orbea is dus voornamelijk op de sportieve kant gericht, denk maar aan de grote successen in het mountainbike met Julian Absalon en de Baskische furie van Euskatel-Euskadi dat jaren niet weg te denken was uit het profpeloton. Wielerploeg Vital-concept rijdt met ORBEA.

  • Je kan dus bij dit merk terecht voor de échte uitblinkers op gebied van koersfietsen en mountainbikes maar evengoed hebben zij elektrische fietsen of wat dacht je van een stoere kinderfiets. Om al maar te zwijgen over hun Gain modellen die wij graag mobiliteitsfietsen noemen. Lees ons artikel Is het een koersfiets of een mobiliteitsfiets.
Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported: