Waarom kiest ibike voor Trek

  • Trek is voor iBike nog steeds een toonaangevend fietsenmerk. Het zijn pioniers op vlak van R&D en dat komt de fiets en fietser altijd ten goede. Trek biedt oa levenslange garantie op het frame. De ontwikkeling van hun verschillende modellen gebeurt in Nederland. Dat maakt dat hun fietsen aangepast zijn aan onze habitat.

  • Trek is vooral bekend in het sportieve segment, oa door de allereerste carbon mountainbike op de de markt te brengen. Ze hebben een ongeëvenaarde reputatie van het OCLV carbon wat ze gebruiken in hun mountainbike en racefietsen. Waar een ander merk stopt gaat Trek nog een stukje verder. Je vindt makkelijk alles onder één dak terug gaande van wielen tot allerhande accessoires zoals verlichting, schoenen, helmen, kledij etc. (Bontrager).

Trek e-bike

 

  • Elektrische fietsen geven je extra pedaalkracht waardoor je meer kunt zien en doen. Trek e-bikes rijden snel en soepel. Ze hebben een voorspelbaar en gemakkelijk te bedienen ondersteuningssysteem en een uitneembare accu met een groot actieradius die eenvoudig thuis kan worden opgeladen
     
  • Elke Trek wordt geleverd met een eenvoudige belofte: wij zorgen goed voor je. Er is veel veranderd sinds het eerste frame van de band rolde, maar wat niet veranderd is dat we nog steeds trots zijn op ons werk. Daarom bouwen we producten die een leven lang meegaan. Want zorgen voor probleemloze producten is simpelweg de beste klantenservice die we kunnen aanbieden.
Video URL:
Currently supported:
Video URL:
Currently supported: