Riese & Müller 2021 


Riese & Müller nieuwigheden voor 2021

Na de introductie van de nieuw ontwikkelde Riese & Müller Nevo3 eerder dit jaar, heeft de Duitse fabrikant van e-bikes nu ook de overige nieuwe producten voor het komende seizoen gepresenteerd. Voor de modelreeks Riese & Müller 2021 ligt de focus steeds meer op de productcategorieën Cargo en Urban, die worden uitgebreid met innovatieve engineering en geïntegreerd ontwerp.Packster 70 komt eraan

Gloednieuw voor het komende seizoen is de Packster 70, die als nieuw modulair laadplatform de weg vrijmaakt voor nog meer nieuwe modellen in de toekomst. Daartoe heeft de fabrikant het onderwerp lading volledig heroverwogen en ook een nieuw laadconcept bedacht, dat voor het eerst in dit nieuwe model wordt gebruikt.

Als een flexibele E-Cargobike neemt het model vracht of maximaal drie passagiers mee in de veilige EPP-box. De Packster 70 heeft een minimale draaicirkel, die wordt bereikt door de kabelbesturing. Je kunt terugvallen op een maximale opslagruimte en krijgt ook veel veiligheidsfuncties zoals de RX-Chip1 standaard. Het model is evenzeer gericht op familie- als op commercieel gebruik.


Nieuwe roadster is sportief en erg mooi
 


De Riese & Müller Roadster is volledig opnieuw ontworpen en heeft een eenvoudige uitstraling, die de Duitsers combineren met maximale sportiviteit en intelligente detailoplossingen. Hij wordt geleverd met de Bosch Performance CX motor, een geïntegreerde 625Wh PowerTube batterij en heeft een extra cleane cockpit gekregen. Tijdens de ontwikkeling lag de focus op wendbaarheid, veilig rijgedrag en rijplezier. De verende voorvork en vele uitrustingsmogelijkheden zorgen hiervoor. Het model is zowel voor heren als voor vrouwen beschikbaar. Er is een comfortkit of een voorbagagerek beschikbaar, waardoor het model een sportieve alledaagse metgezel is.
Nieuwe Hommage als sportief instapmodel


Met zijn opvallende uiterlijk draagt de Riese & Müller Hommage als geen ander model het DNA van het merk. Het nieuwste model is voorzien van een vering vooraan en achteraan en is dankzij het unieke ontwerp een alleskunner die veel comfort biedt.

Voor het eerst kan het model ook met een dubbele accu worden uitgerust en vervolgens van de zijkant worden verwijderd (in de versie met enkele accu naar beneden).

De geavanceerde cockpit biedt plaats aan bijna alle kabels, terwijl de Bosch Performance Line CX-aandrijving harmonieus in het frame past, waardoor het model een bijna uniforme uitstraling krijgt. Ook hier zijn verdere optionele extra’s beschikbaar in de vorm van de comfortset of een verstelbare zadelpen. Een voorbagagerek is standaard aanwezig.
Multicharger = multi-talent


​Met de Riese & Müller Multicharger heeft het bedrijf een e-bike in zijn assortiment die gemakkelijk een multi-talent genoemd kan worden. Hij kan als een gewone elektrische fiets worden bereden, maar als mid-tail fiets biedt hij talrijke gebruiksmogelijkheden. Of het nu gaat om een bedrijfswagen voor kleine bedrijven, een kindertaxi of een veelzijdige winkelwagen. De mogelijkheden zijn grenzeloos. De nieuwste Bosch CX aandrijving is gemonteerd in een stevige aluminium behuizing die naadloos aansluit bij het frame. Een optionele 2de batterij zorgt voor kilometers rijplezier. Er zijn vele accessoires en upgrades beschikbaar en de combinatie met een extra groot bagagerek (laadvermogen van 65kg), maken hem multi inzetbaar. De interne kabelgeleiding zorgt voor een overzichtelijke cockpit.Conclusie

Riese & Müller gaat het seizoen 2021 in met tal van nieuwe producten, en de strategie om zich te richten op e-cargobikes en stedelijke gebieden zal zijn vruchten afwerpen. iBike is al fan van het eerste uur en een van de grootste dealers ter wereld van Riese & Müller. Bezoek dus een van onze winkels om je uitgebreid te laten informeren. Dat kan ook op afspraak