ACTIE

Actie: Trek Allant+ S

Bij aankoop van een Trek Allant+ S model uit onze voorraad geniet u nu van deze uitzonderlijke actie.
 

U krijgt er gratis:

  • Een fietshelm uit ons assortiment twv €199
  • Een fietsslot uit ons assortiment twv €129
  • 1 jaar ENRA omnium verzekering bij.

 

Let op: Deze actie is enkel geldig op de Trek Allant+ S modellen uit voorraad. Niet cumuleerbaar met leasing en andere acties.

De Trek Allant+ 9S
 

De Allant+ 9S is een topklasse e-bike die meer dan geschikt is om je auto te vervangen. Dit is het perfecte werkpaard voor lange woon-werkritten en snelle weekenduitstapjes. Met de superkrachtige Bosch Performance Speed motor en het grote bereik van de accu kun je sneller en verder rijden. De geveerde voorvork en geveerde zadelpen bieden daarbij heerlijk comfort, terwijl de riemaandrijving en CVT-naaf het onderhoud verminderen. Dit zijn de doordachte details die elke fanatieke e-bikerijder zal weten te waarderen.

De Trek Allant+ 8S

 

De Allant+ 8S is een hoogwaardige e-bike voor fietsers die snel lange afstanden willen overbruggen. De zeer krachtige Bosch Performance Speed motor en de accu met extra groot bereik zijn ideaal voor enthousiaste e-bikers en fietsforenzen die lange afstanden rijden. Het slimme ontwerp van deze fiets is speciaal bedoeld voor mensen die liever op de fiets zitten dan in de auto.

 

De Trek Allant+ 9.9S
 

De Allant+ 9.9S is de ultieme e-bike, een meer dan waardige vervanger van je auto. Met de zeer krachtige Bosch Performance Speed motor en de hogecapaciteitsaccu maak je flitsende weekend-toertjes en zijn lange en snelle woon-werktrajecten geen probleem meer. Het OCLV carbon frame is voorzien van hoogwaardige onderdelen en heeft ontwerpdetails speciaal voor e-bikers.